; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza mare

În noiembrie, Cartoon Network și Boomerang au seriale noi, episoade noi și… personaje noi!

03 November 2017

La Cartoon Network, o să vedem în premieră „OK, K.O.! Să fim eroi!', iar Boomerang se laudă cu serialul „Curse trăsnite'. Ce mai e nou pe posturile pentru copii, vedeți mai jos.

 

Ce e nou la Cartoon Network în noiembrie

 

SERIAL NOU: „OK, K.O.! SĂ FIM EROI!'

Premiera: luni, 6 noiembrie, de la 17:10.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:10.

Numele lui este KO și poate că, într-o bună zi, va fi eroul eroilor, dar, deocamdată, el este cel mai nou angajat al unui magazin de rechizite pentru supereroi. Împreună cu Enid și Rad, KO face tot ce îi stă în fire pentru a deveni cel mai mare erou din toate timpurile. Dar are încă multe de învățat!

EPISOADE NOI: „UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL'

Premiera: luni, 20 noiembrie, de la 18:10.

Difuzare: de luni până vineri, de la 18:10.

Bun venit în Elmore! Acest oraș liniștit nu este chiar atât de liniștit precum pare, mai ales când Gumball atrage problemele ca un magnet. Dar, indiferent de ce i se întâmplă, tânărul acesta nu învață nimic din propriile greșeli… poate doar cum să facă unele și mai mari.

EPISOADE NOI: „FETIȚELE POWERPUFF: BLISS'

Premiera: luni, 13 noiembrie, de la 16:15.

Difuzare: de luni până vineri, de la 16:15.

O nouă fetiță Powerpuff este în oraș! Faceți cunoștință cu Blisstina, sora celor trei supereroine Blossom, Bubbles și Buttercup, care s-a întors în Townsville pentru a învăța mai multe despre puterile sale uimitoare. Împreună cu surorile ei, va reîntregi familia și va salva lumea de răufăcători.

 

 

Ce e nou la Boomerang în noiembrie

 

SERIAL NOU: „CURSE TRĂSNITE'

Premiera: luni, 20 noiembrie, de la 17:25.

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:25.

Toți concurenții sunt chemați înapoi pe circuit! „Curse trăsnite' îi readuce pe pistă pe toţi automobiliştii trăsniţi, alături de maşinile lor la fel de trăsnite. Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasă sudistă, o concurentă formidabilă datorită şarmului şi inteligenţei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect în Turbo Terrific, un concurent cu o inimă mare și un ego mai mare, care este întotdeauna condus de atitudinea sa pozitivă. Alături de ei, revin Dick Dastardly și complicele său, Muttley, împreună cu Tiny şi Bella, dar și o suită de noi concurenţi, gata să ia pista cu asalt.

EPISOADE NOI: „FII TARE, SCOOBY-DOO!'

Premiera: luni, 13 noiembrie, de la 18:20.

Difuzare: de luni până vineri, de la 18:20.

Scooby-Doo adoră să se plimbe cu mașina misterelor, dar nu și atunci când un nou mister trebuie dezlegat. Din fericire, prietenul său cel mai bun, Shaggy, este acolo atunci când lucrurile devin înfricoșătoare. Misterele se țin lanț, frica e la ordinea zilei, iar năzbâtiile sunt și mai buclucașe, căci Scooby și Shaggy reușesc să dea nas în nas cu răufăcătorii ori de cate ori sunt în căutare de gustări. Deși fuge de vârcolaci și vrăjitoare, Scooby atrage răufăcătorii mai ceva ca un magnet.

EPISOADE NOI: „MISS MOON'

Premiera: luni, 6 noiembrie, de la 16:55.

Difuzarea: de luni până vineri, de la 16:55.

O dădacă cu puteri magice? Jules, Lola și Joe au parte de o astfel de dădacă, dar mai este ceva…cu cât puterile ei sunt mai mari, cu atât problemele devin și mai mari. Skateboarduri zburătoare, cavaleri și dragoni care prind viață direct din cărțile de povești pentru a se juca de-a v-ați ascunselea. Cu o astfel de dădacă, totul va fi foarte amuzant.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare