; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Beowulf return to the shieldlands

În noiembrie, canalele FilmBox aduc două seriale noi pe micile ecrane

03 November 2016

Luna noiembrie aduce pe posturile din portofoliul FilmBox două producţii TV difuzate în premieră pe micile noastre ecrane: serialul „Wentworth'/„Închisoarea Wentworth' (Australia, 2013 – prezent) şi miniseria „Beowulf: Return to the Shieldlands'/„Beowulf – Întoarcerea în ţinutul scutului' (Marea Britanie, 2016, 12 episoade).

wentworth

Primul va fi difuzat din 4 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 22.00, pe FilmBox Extra. Şi este o adaptare modernă a soap-operei australiene „Prisoner' (1979 – 1986), care aminteşte mult de americanul „Orange Is the New Black'.

Ajuns la sezonul 5 în ţara natală, „Wentworth' începe cu Bea Smith (Danielle Cormack, foto), o prizonieră recent încarcerată la închisoarea titulară de femei, unde trebuie să înveţe să supravieţuiască.

Trailer „Wentworth'/„Închisoarea Wentworth':

beowulf-return-to-the-shieldlands

În al doilea rând, miniseria „Beowulf: Return to the Shieldlands'/„Beowulf – Întoarcerea în ţinutul scutului' începe pe 12 noiembrie și va difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, de FilmBox Premium. Acţiunea este plasată în Scandinavia şi se centrează pe Beowulf (Kieran Bew, foto), cel mai iubit erou al geților. Când acesta revine în Herot-ul natal, descoperă că tatăl lui adoptiv a murit, iar pe tron se află mama lui vitregă, Rheda (Joanne Whalley).

Trailer „Beowulf: Return to the Shieldlands':

Votează şi TVmania te premiază!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare