; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PRO CINEMA 31 decembrie

În noaptea dintre ani, Pro Cinema respectă tradiția filmului

30 December 2015

Noaptea dintre ani aduce la Pro Cinema comedie, animație, aventură și acțiune.

PRO CINEMA 31 decembrie

De la ora 19.00, una dintre cele mai îndrăgite și amuzante familii revine pe micile ecrane! „Familia Simpson – filmul' ne aduce povestea lui Homer, care trebuie să salveze omenirea de la o catastrofă pe care a provocat-o el însuși. Animalul lui de companie, un porc, depozitul de deșeuri radioactive din Springfield, locuitorii și șeful Agenției de Protecție a Mediului vor fi în centrul atenției, alături de simpaticele personaje din Familia Simpson.

„În căutarea semnelor: Tărâmul întunericului' începe la ora 20.30 și aduce pe Pro Cinema povestea lui Will Stanton (Alexander Ludwig), care descoperă că este ultimul dintr-un grup de războinici nemuritori, care și-au dedicat viețile luptei împotriva răului. Mai departe, aventurile lui cu forțele întunericului vor căpăta proporții de neimaginat, iar aventurile lui vor ajunge în casele tuturor românilor.

Anul 2016 ajunge la Pro Cinema în pași de comedie, râsete și voie bună! „Petrecerea burlacilor: ultima tentație' le aduce telespectatorilor, de la ora 22.30, povestea unui frate care încearcă din toate puterile să împiedice nunta fratelui săi, organizând o petrecere a burlacilor în Miami.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare