; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Mentalist   Simon Baker

“În mintea criminalului” (“The Mentalist”) revine diseară la DIVA

15 April 2015

Nominalizat la Globurile de Aur, Simon Baker (The Guardian', The Devil Wears Prada') îl interpretează pe Patrick Jane, în serialul În mintea criminalului', care revine la Diva Universal, diseară, 15 aprilie, la ora 20:00.

The Mentalist - Simon Baker

Patrick Jane este un consultant independent al Biroului de Investigații din California (CBI), cunoscut pentru faptul că a rezolvat numeroase cazuri de crime folosindu-se de abilitatea lui de a observa cele mai mici detalii. Toate acestea se petrec în timp ce este bântuit de criminalul în serie care i-a ucis familia și care îi urmărește fiecare mișcare.

'În mintea criminalului' (The Mentalist') îi mai are în distribuție pe Robin Tunney (Empire Records', The Craft', Prison Break'), Tim Kang (The Forgotten', Two Weeks Notice'), Owain Yeoman (Troy', The Nine') și Amanda Righetti (The O.C.', Return to House on Haunted Hill').

În echipa din care face parte, Jane este cunoscut pentru lipsa lui de protocol și aproape celebru pentru faptul că, în trecut, a spus că este medium, deși acum recunoaște că nu avea calități paranormale. Rolul lui Jane în a rezolva o seamă de cazuri foarte dificile este pus în valoare de colegii săi. Senior Agent Teresa Lisbon (Robin Tunney) recunoaște că nu îi este ușor să-l accepte în echipa ei, oscilând între a admite că are nevoie de el și a-l condamna pentru aerul teatral, narcisism și pentru că nu are limite. Din echipa lui Lisbon mai fac parte agenții Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) și noul recrut, Grace Van Pelt (Amanda Righetti). Cu toții cred că Jane este prea nonconformist și imprevizibil, dar, pe de altă parte, îl admiră pentru farmecul și abilitatea de a rezolva cazurile.

Serialul este creat de Bruno Heller (Rome'), care este, de asemenea, și producător executiv.

În episodul pilot, consultantul CBI Thomas Jane, Senior Agent Teresa Lisbon și echipa ei anchetează o dublă crimă în Palm Springs. Soția unui jucător de golf și doctorul ei au fost uciși, iar crima îi duce cu gândul la ucigașul în serie care are o legătură personală cu Jane.

 

Te-ar putea interesa și:

Serialul „The Mentalist – În mintea criminalului' a fost anulat

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare