; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

6333

În mai, Disney Channel difuzează seriale și sezoane noi din favoritele publicului. Care sunt noutățile lunii la Disney Channel și Disney Junior

23 April 2020

In mai, Disney Channel vine cu seriale si sezoane noi din favoritele publicului, iar Disney Junior cu un curs intensiv de rafinament, marca Fancy Nancy Clancy.

 

Noutățile Disney Channel

 

 

CASA LUI RAVEN, SEZONUL 3

Raven Baxter și gemenii ei Booker și Nia – alături de cea mai bun prietenă a lui Raven, Chelsea, și de fiul ei Levi, dar și de cea mai bună prietenă și vecină a Niei, Tess, – sunt focusați să își urmeze visurile.  Booker, Nia și Tess formează o trupă de muzicieni, Raven este hotărâtă să-și lanseze propria linie de modă, iar Chelsea și-a găsit nișa ca life coach. Proiecțiile asupra viitorului conduc la situații hilare la tot pasul pentru membrii casei Raven și prietenii lor. Sezonul 3 începe din 4 mai, cu episoade noi, de luni până vineri, de la 17.30.  

 

SOARTA FAMILIEI E ÎN MÂINILE PUBLICULUI!

 

Filmat în studio, cu public, „Soarta familiei e în mâinile publicului' îmbină improvizația cu un sitcom de familie în care audiența live are puterea de a decide urmarea. Nou formata familie Bennett-Blatt, din care fac parte frații vitregi pre-adolescenți Blair și Owen și părinții lor Rachel și Byron, se lasă purtați în viața de familie de zi cu zi încercând să facă față provocărilor acesteia și celor ale publicului. Din 25 mai, de luni până vineri, de la 15.30. 

 

 

WEEKEND-URI CU PRINȚESE

 

Întâlnirile matinale de weekend cu prințesele continuă: Prințesa Stea contra Forțelor Răului de la ora 8.00, în episoade duble, de la ora 9.00, Elena din Avalor și de la ora 10.00, O poveste încâlcită: Serialul.

 

Noutățile Disney Junior

 

 

 

FANCY NANCY CLANCY: RAFINEAZĂ TOT – EPISOADE SCURTE

Oh, la, la! Oricine are nevoie de puțin rafinament în viața sa. Lecțiile cele mai valoroase vin de la Nancy Clancy însăși, din 4 mai, de luni până vineri, de la ora 16.25.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare