; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cenusareasa

Antena 1 difuzează „Cenuşăreasa”, „Cartea junglei” şi „Frozen”

09 February 2016

Începând din 14 februarie, postul din Băneasa va difuza trei dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite filme Disney. Cenuşăreasa' (1950), Cartea junglei' (1967) şi pelicula de animaţie Frozen – Regatul de gheaţă' (2013) aduc în casele românilor unele dintre cele mai frumoase poveşti despre iubire, în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1.

CNDRLLA_RoadShow_L

De Ziua Îndrăgostiţilor, magia dragostei prinde contur în pelicula Cenuşăreasa'. Una dintre cele mai îndrăgite poveşti din istoria cărţilor pentru copii, cea a Cenuşăresei, scrisă de Charles Perrault este pusă în scenă în anul 1950 de către Clyde Geronimi şi Wilfred Jackson, sub semnătura uneia dintre cele mai mari companii de producţie cinematografică din lume, Disney. Cu trei nominalizări la Oscar, un premiu şi două nominalizări la Festivalul de Film de la Berlin şi o nominalizare la Festivalul de Film de la Veneţia, filmul celebrează iubirea la cele mai înalte cote, duminică, 14 februarie, de la 20.00, la Antena 1.

JBK_40thAnnED_KA_L

Aventura iubirii continuă duminică, 21 februarie, la Antena 1 cu pelicula Cartea junglei'. Telespectatorii vor trăi cu emoţie păţaniile lui Mowgli, un copil orfan crescut de lupii din jungla indiană, într-una dintre poveştile nemuritoare desenate de Walt Disney, inspirată din seria de povestiri scrise de Rudyard Kipling şi care i-a adus acestuia o nominalizare la Premiile Oscar.

FROZ_2000_x_2818_1sheet5_L

Ultima duminică din februarie aduce la Antena 1 Frozen – Regatul de gheaţă' – una dintre cele mai recente pelicule de animaţie, ce a creat o adevărată isterie în rândul copiilor de pretutindeni, aducând totodată în palmaresul Disney două premii Oscar, la categoriile Cel mai bun film de animaţie' şi Cel mai bun cântec de pe o coloană sonoră originală'. Tânăra Anna şi Elsa le dau întâlnire telespectatorilor începând cu ora 20.00 pentru a porni împreună într-o călătorie de poveste, ce le va scoate în cale troli, fiinţe magice, amuzantul om de zăpadă Olaf, dar şi o mulţime de pericole.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare