; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubiri Infidele

În luna februarie, TLC celebrează iubirea cu emisiuni în premieră

25 January 2016

TLC, televiziunea dedicată femeilor din portofoliul Discovery, sărbătoreşte şi în acest an în februarie luna iubirii, cu poveşti uimitoare, inspirate din fapte reale. În această lună, telespectatorii vor putea urmări noi emisiuni prezentând întâmplările extraordinare ale unor oameni obişnuiţi, oferindu-le cuplurilor povești adevărate despre cele mai surprinzătoare manifestări ale dragostei. În plus, de Ziua Îndrăgostiţilor, TLC vă propune o selecţie specială de episoade din cele mai urmărite programe aflate pe urmele iubirii'.

 

Iată premierele pe care le puteţi urmări în luna februarie:

Iubiri Infidele

  • Iubiri infideleîncepând din 1 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30

Programul este un manual modern despre multiplele faţete ale iubirii care trădează, cu povești relatate dintr-un dublu punct de vedere: pe de o parte, cel al partenerului infidel și, pe de altă parte, cel al partenerului înșelat. Un manual' necesar pentru a afla ce pericole pândesc orice iubire extraconjugală, astfel încât să nu deschideți acest capitol dacă nu sunteți pregătiți.

Fiecare poveste din Iubiri infidele este adevărată, însă pusă în scenă fără personajele reale, apelând la interviuri care spun aceeași poveste la persoana întâi, ca și când cei din fața camerei de filmat ar fi protagoniștii reali. În plus, poveștile sunt îmbogățite prin reconstituiri fidele, fiind conturate prin trăsături stilistice și arhetipuri specifice oricărei povești de dragoste clasice.

Iubeste-ma asa cum sunt (sezonul 2)

  • Iubeşte-mă aşa cum sunt (sezonul 2) – începând din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00

Programul urmărește povești captivante ale unor persoane care își caută iubirea, însă au anumite probleme medicale nemărturisite. Pe măsură ce protagoniștii reușesc să stabilească legături cu posibili parteneri de cuplu, povara secretului pe care îl ascund îi apasă tot mai greu. Știind că nu își vor putea ascunde problemele medicale la nesfârșit, fiecare se confruntă cu misiunea dificilă de a-și dezvălui cea mai mare nesiguranță în fața unui potențial partener.

În împrejurări deloc relaxate sau confortabile, douăsprezece persoane trebuie să pună în balanță frica și nesiguranța stârnite de ideea de a-și destăinui secretul unui posibil partener, căci fiecare își dorește enorm să găsească iubirea adevărată.

Casatoriti de parinti

  • Căsătoriţi de părinţi – începând din 9 februarie, în fiecare marţi, de la ora 21.00

Întâlnirile romantice online, aplicațiile mobile, prietenii care ne prezintă potențiali parteneri de viață și activitatea susținută pe Facebook pot fi opțiuni viabile pentru unii dintre noi, dar cu siguranță nu sunt pentru toți. Atunci când metodele moderne pentru căutarea iubirii nu mai funcționează, patru persoane singure apelează la cei care îi cunosc cel mai bine – propriii părinți – în speranța că astfel își vor găsi sufletul-pereche, alături de care vor păși către altar. Seria prezintă o perspectivă modernă asupra căsătoriilor aranjate cu consimțământul viitorilor miri – un obicei de modă veche, dar care s-a dovedit a fi un succes în lumea reală. Patru persoane singure, care nu au reușit să-și găsească iubirea în lumea întâlnirilor romantice moderne, acceptă acum să-și încredințeze viitorul în mâinile părinților lor.

 

Iată programul special de Ziua Îndrăgostiţilor:

  • Un nou look, o nouă viață (Sezonul 2, episodul 14) – de la ora 21.00

Lori e o profesoară foarte bună, care vrea să ajungă director de școală, dar stilul ei ca din altă lume îi transmite un mesaj greșit fiicei ei impresionabile, în vârstă de 12 ani.

  • Un nou look, o nouă viață (Sezonul 2, episodul 15) – de la ora 21.30

Sarah are o afacere proprie și face parte din consiliul local. Dar aripile ei de fluture și haina-pisică nu-i lasă pe cei din jur să vadă cine e ea și ce are cu adevărat de spus.

  • 90 de zile până la nuntă (Sezonul 3, episodul 1) – de la ora 22.00

Poveștile a șase cupluri în care, dacă partenerul străin sosit în SUA cu o viză unică nu se căsătorește în termen de 90 de zile cu partenerul său american, trebuie să plece acasă.

  • Căsătoriți de părinți (Sezonul 1, episodul 2) – de la ora 23.00

Bărbați și femei care au avut ghinion în dragoste acceptă să-și încredințeze viața sentimentală și viitorul în mâinile celor care îi cunosc cel mai bine: propriii părinți.

  • Rochia perfectă: Randy știe tot (sezonul 3, episodul 6) – de la ora 00.00

De la prietenul extraordinar până la amicul cu păreri ferme, Randy Fenoli, specialistul mireselor, face un Top 10 cu cei mai memorabili bărbați veniți la salon – la bine și la rău.

  • Rochia perfectă: Randy știe tot (sezonul 3, episodul 8) – de la ora 00.30

Există mirese care au la dispoziție un buget nelimitat pentru rochia din ziua cea mare. Randy Fenoli, expertul în domeniu, face un Top 10 al celor mai cheltuitoare mirese.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare