; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In legea lor!

22 September 2008

La Pro TV “Vine politia!”, din 28 septembrie. Nu va alarmati, e vorba doar de aiuritii oameni ai legii din cel mai nou serial al postului, dintre care amintim trio-ul de soc Fane (Ioan Gyuri Pascu), Luca (Mircea Silaghi) si Marian (Gheorghe Ifrim).

Fane, Luca si Marian sunt trei politisti care intra intr-o banca pentru a schimba niste bani. In spatele lor, “discret”, are loc un jaf armat, insa cei trei nu observa nimic. Traznaia le da vietile peste cap si ajung sa fie transferati la sectia comisarului Corbescu, socrul lui Fane. Iar de-aici, sa te tii! Aceasta este versiunea condensata a intamplarilor din episodul pilot al serialului “Vine politia!”, cea mai noua productie a Pro TV, care debuteaza pe micile ecrane pe 28 septembrie. Curiosi? Ioan Gyuri Pascu, alias Fane, Horatiu Malaele (adica domnul comisar), Alina Chivulescu (fata cea mica a domnului comisar), Mircea Silaghi si Gheorghe Ifrim (Luca si Marian, inseparabili) se numara printre suspectii de serviciu in acest “caz”.

Popovici versus Corbescu
Fane Popovici, inspectorul sef interpretat de Ioan Gyuri Pascu, este personajul central al serialului de comedie “Vine politia!”. El e seful unei traznite echipe de politisti (completata de Luca si Marian) care isi iubeste foarte mult meseria, colegii si familia. Din pacate, este mereu pe locul doi in fata membrilor familiei Corbescu, fie ca e vorba de sotie, Elena (Alina Berzunteanu), sau de seful sau de la munca si socrul sau, Traian Corbescu (Horatiu Malaele). Partenerii sai de echipa, Luca (Mircea Silaghi) si Marian (Gheorghe Ifrim), sunt la fel de simpatici ca seful lor si, bineinteles, la fel de predispusi la belele.

Dupa model spaniol
Filmarile pentru aceasta noua productie marca Pro TV au inceput inca din vara la studiourile MediaPro din Buftea. Serialul este adaptarea autohtona a unui format spaniol, “Los Hombres de Paco”, care a debutat in 2005 si se afla in prezent la a patra serie. Productia a inregistrat o medie de 4 milioane de telespectatori in fiecare sezon de pana acum, fiind nominalizat la premiile Academiei de Stiinte si Arte ale Televiziunii si ale Uniunii Actorilor Spanioli. Pe langa Romania, formatul a mai fost achizitionat si de alte case de productie din Italia, Rusia si Grecia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare