; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Excroci cib 1

În iunie, la CBS Reality: escroci, jafuri, dezastre

02 June 2016

CBS Reality aduce sezonul 1 din Escroci cibernetici', din 4 iunie, și sezoane noi din Jafuri în Marea Britanie', O fracţiune de secundă' și Case de amanet din Marea Britanie'.

 

Escroci cibernetici'

Excroci cib 1

Sezonul 1. Începe vineri, 3 iunie, de la 22.00 şi 01.50.

În reluare sâmbătă, 4 iunie, de la 23.40.

Marea Britanie este sub asediul criminalilor cibernetici și escrocilor care se folosesc de tehnologia secolului 21 să jefuiască britanicii. Acum costurile criminalității informatice scot din economia Regatului Unit cel puțin 27 miliarde de lire pe an și acestea sunt doar infracţiunile raportate. Escroci cibernetici' prezintă modul de lucru al escrocilor și cyber-infractorilor din Marea Britanie și arată cu ce se confruntă poliția din regat când încearcă să oprească aceste infracţiuni.

 

Jafuri în Marea Britanie'

jafuri

Sezon 2. Între 6 și 15 iunie, luni-vineri episoade duble de la 13.15, 20.20 şi 00.30.

În reluare în weekend, de la 13.40 şi 21.10.

În fiecare minut, în Marea Britanie, are loc o tâlhărie. Pentru victime este o experiență traumatizantă, deseori efectul psihic fiind devastator. Acest serial îi urmărește pe polițiști în timpul lucrului și arată momentele minunate când oamenilor li se restituie obiectele furate – de la obiecte de familie valoroase la cadouri de Crăciun furate de sub brad. În primul episod, vedem cum poliția găsește medaliile celui mai premiat pompier al Marii Britanii.

 

O fracţiune de secundă'

O fractiune de secunda

Sezonul 2, partea a II-a. Între 20 și 24 iunie, luni-vineri episoade duble de la 13.15, 20.20 şi 00.30.

În reluare, în weekend de la 18.40.

 

O fracţiune de secundă' arată momentele dianinte ca evenimentele de zi cu zi să se transforme în dezastre şi îi cunoaştem pe cei care au supravieţuit să ne poată povesti.

 

Case de amanet din Marea Britanie'

Case de amanet

Sezonul 2. Din 27 iunie, luni-vineri de la 08.40, 15.20 şi 19.30.

În reluare, în weekend episoade duble de la 11.10.

Casele de amanet din Marea Britanie sunt în continuă creștere, iar obiectele de valoare ale țării își schimbă proprietarii: mașini clasice, antichități, obiecte valoroase de familie, rare – iar lista poate continua. Fiecare obiect are o poveste, iar cineva așteaptă să facă o avere de pe urma lor. Case de amanet din Marea Britanie' este un serial nou care prezintă afacerile de tipul amanet și personajele din această lume, precum și cele mai neobișnuite și bizare obiecte care sunt cumpărate, vândute sau amanetate.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare