; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image017

În ianuarie, incredibilul, eroicul, năzdrăvanul și îndrăgitul Bugs Bunny are program special la Boomerang

31 December 2018

Ce mai putem vedea în programele de la Cartoon Network și Boomerang în luna ianuarie 2019 găsiți mai jos.

Cartoon Network

UNIKITTY

Premiera: luni, 21 ianuarie, de la 15:40

Difuzare: de luni până vineri, de la 15:40

EPISOADE NOI – Unikitty se desprinde din inima universului Lego și își creează propria lume plină de aventuri, distracție și petreceri! Deși caracterul ei lasă de dorit, are o inimă bună și ar face orice ca să își facă supușii fericiți. Optimismul ei nu trebuie înțeles greșit, căci Unikitty nu este o pisică pe care să o ignori. Deși este energică, iar creativitatea ei nu are limite, Unikitty este o forță care trebuie luată în calcul de cei care doresc să înlăture buna dispoziție din regat.

 

DRAGONII: ÎN MARELE NECUNOSCUT

Premiera: sâmbătă, 12 ianuarie, de la 18:25

Difuzare: sâmbătă și duminică, de la 18:25

EPISOADE NOI – Soarta lui Sughiț și a prietenilor săi stă în mâinile misterioasei Mala, care trebuie să își dovedească nevinovăția, totuși ajung să stabilească o alianță neașteptată și vor explora lumea pe care mereu și-au imaginat-o, dar despre care niciodată nu au știut că există dincolo de granițele insulei. Vor descoperi o sumedenie de secrete străvechi.

 

OK, K.O.! SĂ FIM EROI!

Difuzare: de luni până vineri, de la 14:05

EPISOADE NOI – Lumea dinamică din Lakewood Plaza Turbo e o sursă de inspirație pentru K.O. în aventurile lui spre nivelul următor împreună cu prietenii săi supercool Enid și Rad, și împotriva unor dușmani malefici ca Lordul Boxman.

 

Boomerang

GRIZZY ȘI LEMINGII

Premiera: luni, 21 ianuarie, de la 15:00

Difuzare: în fiecare zi, de la 15:00

EPISOADE NOI – E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent…ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii. Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.

 

THE HAPPOS FAMILY

Difuzare: în fiecare zi, de la 14:50

EPISOADE NOI – Familia Happos este o familie de hipopotami veselă și amuzantă care locuiește într-un parc safari. Dimineața, parcul este vizitat de o mulțime de turiști dornici să-I fotografieze, dar abia după plecarea acestora, începe aventura, căci doar atunci când oamenii nu sunt prin preajmă, hipopotamii ies din apă și se simt în largul lor.

 

MARATONUL TĂU DE PRÂNZ

Premiera: miercuri, 2 ianuarie, de la 13:40

Difuzare: în fiecare zi, de la 13:40

PROGRAM SPECIAL – În luna ianuarie, incredibilul, eroicul, năzdrăvanul și îndrăgitul Bugs Bunny se întoarce cu un program special plin de năzbâtii și amuzament pentru cei mici, căci Wile E. Coyote și Yosemite Sam îi cam dau bătăi de cap, dar el știe întotdeauna cum să transforme situația în avantajul său.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare