; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In-grid vine în România să salute fanii „X Factor”

17 December 2011

După o duminică de senzaţie animată de cântăreţul norvegian Alexander Ryback, a venit rândul unei alte artiste celebre să încânte publicul român în cadrul X Factor. In-grid, artista care a făcut înconjurul lumii cu piesa Tu es foutu' va urca în acest weekend pe scena X Factor.

După eliminarea Irinei si cu doar o săptămână înainte de marea semifinală X Factor, tensiunea atinge cote maxime. În această duminică, In-grid se va alătura artiştilor invitaţi la X Factor şi îşi va încânta fanii cu piesele sale care au făcut înconjurul lumii şi au cucerit topurile de specialitate.

Tot în acest weekend telespectatorii vor fi din ce în ce mai aproape de marele deznodământ X Factor. Seara de duminică le va dezvălui acestora cei patru semifinalişti care îşi vor măsura forţele chiar în seara magică de Ajun de Crăciun.

După despărţirea de Irina Florea au mai rămas cinci concurenţi X Factor. Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile din categoria lui Adrian Sînă,  Andrei Leonte din categoria lui Mihai Morar şi T&L, grupul din categoria Paulei Seling luptă în continuare pentru a demonstra că au factorul X şi a câştiga cel mai mare premiu din istoria showurilor de gen din România, 200.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare