; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brio 3

Cine sunt Brio Sonores, câştigătorii marelui premiu de la “Românii au talent”

19 May 2014

Finala Românii au talent' de vineri seară i-a stabilit drept câştigători pe tinerii din trupa Brio Sonores. Cei opt, originari din Republica Moldova, au plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

[Not a valid template]

În urma voturilor telespectatorilor, cei mai talentaţi români au fost Brio Sonores, ocupanţii primulul loc, urmaţi de Leon Magdan şi Andrei Cerbu. Brio Sonores, trupa de opt tineri din Chişinău, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, s-a remarcat de-a lungul acestei ediţii și a uimit prin vocile deosebite atât membrii juriului, cât şi publicul din toată ţara. Mai mult, Mihai Petre a mărturisit încă din timpul competiţiei că ei sunt favoriţii lui.

Leon Magdan, artistul de 41 de ani din Giurgiu, a oferit un moment inedit cu “Legenda teatrului de umbre”. Iar ocupantul locului 3, de numai 11 ani, l-a impresionat pe Andi Moisescu de la început: „Este unul dintre numerele mele preferate!”.

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a ajuns la Cătălin Mihalache. Bărbatul de 47 de ani, din judeţul Olt, a demonstrat că poate desena extraordinar folosind nu doar mâinile.

Ceilalți 11 concurenţi care s-au luptat în marea finală „Românii au talent' au fost Los Hermanons Dinamita, mica balerină Alexandra Siverenco, atleţii de la Workout Chișinău, solistul Ștefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues), Raul Gheba, comediantul deghizat în Conchita Wurst, Cvintetul Anatoly, Claudia Stroe, cea care a ridicat juriul în picioare cu numărul ei inedit, Sabin Cojocaru, dansatorul de numai 14 ani, Emy Drăgoi, virtuozul la acordeon, cuplul de dansatori Cătălina Țâmpău şi Alin Beca şi Octavian Stoica, cel care a executat un număr de dans la bară legat la ochi.

Spectacolul din finală a fost completat de momentul Andrei şi de baletul lui Edi Stancu. Invitatul special a fost Cristian Gog.

Marele trofeu Românii au talent' a fost câștigat, până acum, de trei români. În prima ediție a show-ului, în anul 2011, Adrian Țuțu i-a emoționat cel mai mult pe români cu versurile sale. În 2012, mentalistul Cristian Gog a uimit publicul și a plecat acasă cu 120.000 de euro, iar în 2013 Bruno Iacobeț și câinii săi au câștigat marele premiu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare