; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În episodul din această seară, în „Las Fierbinți”, Celentano își pierde casa

13 May 2015

Diseară, de la 21:30, Celentano își va pierde casa. Tăcut și nostalgic, acesta va fi surprins de Firicel în fața locuinței al cărei nou proprietar este Ardiles.

Celentano & Firicel

Fără niciun fel de problemă, Ardiles s-a mutat în casa camaradului Celentano. Întreaga gospodărie a fost achiziționată legal de acesta. Ca un adevărat moșier, Ardiles se preocupă de bunul mers al lucrurilor, fiind tratat cum se cuvine de soacra amicului. Firicel va încerca să lămurească problema, fără prea mare succes. Telespectatorii vor afla astăzi, de la 21:30, care este adevărata problemă a celor doi prieteni.

În același episod, Bobiță va fi extrem de îngrijorat de faptul că internetul, ajuns de puțin timp în localitate, face deja primele victime.

Dorel este nedezlipit de calculator și de… filmele pentru adulți. Problema este mai gravă în viziunea lui Bobiță: Efbiaiu este pe fir, monitorizând întreaga activitate a tuturor internauților. Panica se va extinde în întregul Fierbinți, toți fiind revoltați de monitorizarea ilegală a momentelor de intimitate virtuală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare