; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanti Florica face terapie prin teatru

În episodul de diseară, Tanti Florica face terapie prin teatru

06 November 2013

Tanti Florica face terapie prin teatruÎntr-un nou episod al celui de-al doilea sezon al sitcom-ului nominalizat la Premiile TVmania, difuzat de Pro TV diseară, 6 noiembrie, de la 21:30,Tanti Florica este cam ţâfnoasă. Nimeni nu pare să-i mai intre în graţii: nici cuscra, nici nurorile, nici băieţii, nici măcar prietena ei de-o viaţă, Victoriţa, pe care o tot repede.

Fiica ei, Elena (Tania Popa) îşi face curaj şi intervine, sfătuind-o să-şi găsească o pasiune prin care să-şi consume energia. Pentru a o ajuta cu adevărat, Elena îi face cunoştinţă cu un profesor de art therapy, iar acesta îi recomandă terapia prin teatru.

[Not a valid template]

Sceptică iniţial, Tanti Florica îşi schimbă radical părerea atunci când află că şi Antonia, cuscra ei, (Dana Dembinski) a făcut cursuri cu acelaşi profesor şi-acum joacă într-un serial realizat la Buftea.

Cât ai spune: Acţiune!, Florica se transformă în regizor, casa în platou de filmare, iar întreaga familie în distribuţie pe sprânceană. Ceea ce trebuia să fie o metodă de relaxare se transformă în conflict pentru că Tanti Florica ţine morţiş să pună la punct pe toată lumea.

Din tot episodul, cel mai câştigat iese Tataie (Rudy Rosenfeld), care se întoarce de la dentist însoţit de o asistentă medicală tânără şi extrem de sexy.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare