; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia virlan  prima

În ediția de vineri a emisiunii „Alege rețeta națională” (Prima TV), Horia Vîrlan poposește în Gorj, Bihor și Bistrița Nasaud

22 October 2020

Vineri, 23 octombrie, la Prima TV, de la ora 20.00, Alege rețeta națională, prima competiție de preparate tradiționale, aduce un episod in care tradițiile sunt la ele acasă. Maestrul Horia Vîrlan va poposi pe rând in Gorj, Bihor si Bistrița Nasaud. Gazdele de acolo vor găti după metode tradiționale asa că, telespectatorii trebuie să fie gata de a afla multe lucruri despre mâncarea tradițională românească. 

Moșocoarne, chisăliță și papă-n groșcior vor fi vedetele emisiunii și toate sunt 'aur' pentru caietul în care telespectatorii își pot nota rețete una și una. Acestia sunt rugați să-l aibă aproape vinerea aceasta, de la ora 20:00, pentru că  Alege rețeta națională va pune pe masă, la Prima TV, secretele savuroaselor bucate tradiționale din Gorj, Bihor și Bistrița-Năsăud! Le vor dezvălui trei campioni ai bucătăriei, vizitați de super-campionul degustărilor din emisiune, Horia Vîrlan. Cine va da, în final, rețeta națională? Telespectatorii pot vedea vineri, la Prima TV de la ora 20.00. 

Alege rețeta națională se vede la Prima TV, în fiecare vineri, de la ora 20.00, și este prima competiție de gătit preparate tradiționale, în care concurenții se notează reciproc iar „instanța supremă', Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare