; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa visuri la cheie

În ediția de astăzi, echipa „Visuri la cheie” va construi o locuință de la zero

26 October 2016

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa „Visuri la cheie' (emisiune nominalizată la Premiile TVmania 2016) va merge în localitatea Măgurele, va demola o casă distrusă și va construi de la zero o locuință pentru familia Nițu, formată din Cătălin, Carmen și cei doi copii, Alexandru și Denis. 

echipa-visuri-la-cheie

La numai 13 ani, Carmen a rămas fără mamă și, împreună cu tatăl său, a preluat toate responsabilitățile și a fost nevoită să renunțe la școală pentru a avea grijă de cei doi frați mai mici și de gospodărie. La 19 ani și-a pierdut și tatăl, fiind singura care putea să susțină familia din toate punctele de vedere. Peste trei ani, l-a cunoscut pe Cătălin, soțul său, însă fericirea lor nu a durat foarte mult, deoarece în octombrie 2013 femeia a suferit un accident vascular cerebral.

După ce a stat în comă timp de trei săptămâni, Carmen s-a trezit, însă a rămas cu sechele în urma atacului vascular cerebral, paralizie pe partea stângă a corpului, iar progresele pe care le face sunt foarte mici. În ciuda greutăților, Alexandru, băiatul cel mare, îl ajută pe tatăl său la treburile din casă și, cu toate acestea, studiază și are rezultate foarte bune la școală.

Casa în care locuiesc cei patru nu dispune de baie, iar cel mai mare vis al lui Carmen este acela de a avea o casă cu grup sanitar, pentru a nu mai depinde în totalitate de soț și copii.

Dragoș Bucur, Adela, Alina, Omid și Dragoș Isăcescu vor ajunge săptămâna aceasta, miercuri, de la 20:30, la familia Nițu și îi vor construi o casă de vis, complet mobilată și utilată, pentru a-i face viața mai ușoară și mai frumoasă.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Echipa „Visuri la cheie' schimbă destinul unei mame și al celor doi copii ai săi

2. „Visuri la cheie' prezintă povestea unui tată care își crește singur cei doi copii

3. „Visuri la cheie' oferă o locuință unei mame ce își crește singură cei doi copii

4. Dragoș Bucur și echipa „Visuri la cheie' au construit o casă de vis pentru familia Stanciu

5. Al treilea sezon „Visuri la cheie' aduce noi povești impresionante la tv

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare