; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Francesca Valtorta e Giorgio Lupano (Silvia e Corrado Corradi) 1 13

Detalii despre serialul italian „Sacrificii în numele iubirii”, difuzat de Prima TV

09 March 2020

Difuzat la Prima TV din 24 februarie, serialul italian „Sacrificii în numele iubirii' ne transpune într-o lume în care suferința și războiul se împletesc cu dragostea și speranța. 

În 1913, la sfârșitul seducătoarei Belle Epoque, familia italiană Corradi deține carierele de marmură de Carrara și o afacere impresionantă, condusă cu mână de fier de Corrado Corradi (Giorgio Lupano). Moștenitor al bogatului Leopoldo Corradi, acesta este căsătorit cu frumoasa Silvia (Francesca Valtorta), o femeie emancipată și generoasă, care își iubește soțul. Acesta este însă avid de putere, nu are scrupule în privința condițiilor dure în care muncesc oamenii la carieră și îi nedreptățește profund. Apariția lui Brando Prizzi (Francesco Arca), unul dintre muncitorii care luptă pentru drepturile lor, bulversează existența familiei. Autoritatea arogantului Corrado se clatină, iar eleganta Silvia face o pasiune devastatoare pentru Brando, un bărbat aspru, provenit dintr-o altă lume decât a ei. Dincolo de toate, izbucnirea Primului Război Mondial va marca definitiv soarta eroilor. Aceasta este premisa tumultuosului serial produs de RTI și Endemol, al cărui prim sezon a fost difuzat în decembrie 1917. 

O distribuție cu vino-ncoace

Filmările au fost realizate la San Giusto Canavese, lângă Torino, la Carrara, în Alpii elvețieni și în superbele peisaje din Valle d’Aosta și Rapallo, iar povestea spectaculoasă și personajele temperamentale au captivat publicul. Al doilea sezon, lansat în 2018, a adăugat noi răsturnări de situație poveștii, precum nunta lui Brando cu Lucrezia, o lovitură pentru nefericita Silvia. Unul dintre motivele succesului serialului este charisma actorilor, de la virilul Francesco Arca („Pasiune toscană', „Comisarul Rex', „Spectre'), la frumoasa Francesca Valtorta, cunoscută din seriale precum „Una buona stagione' sau „Brigada antimafia' și până la impozantul Giorgio Lupano, unul dintre cei mai prolifici actori italieni de azi („Einstein', „The International: Puterea banului', „Paura d’amare', „Hannibal', „Paradisul femeilor'). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare