; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Au început filmările pentru sezonul 2 din „În derivă”

07 February 2012

Primul serial românesc făcut de HBO va continua, din decembrie, cu sezonul doi. Echipa de la „În derivă' s-a reapucat deja  de treabă, iar prima zi de filmare pentru următoarele episoade a avut loc deja.  Primul sezon (difuzat în decembrie 2010 – februarie 2011) a fost extrem de apreciat atât de telespectatori, cât şi de presa de specialitate. În 2011, serialul a primit un premiu TVmania pentru „cel mai bun serial românesc'.

Serialul aparţine HBO Europa Centrală şi este realizat integral în România. „În derivă' este bazat pe un format de succes şi a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel şi adaptat în Statele Unite ale Americii, în România, în Polonia şi Cehia.

„În derivă' se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Vor fi noi sesiuni de terapie, şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de sedinţa în care  personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Rolul principal, cel al psihoterapeutului Andrei Poenaru, va fi interpretat şi în acest nou sezon de Marcel Iureş, continuând colaborarea de succes începută în prima serie din „În derivă'.

„Publicul nostru a reacţionat extrem de pozitiv după difuzarea episoadelor din primul sezon iar acest fapt ne-a determinat să decidem continuarea serialului. Începem producţia cu încredere, avem o echipă excepţională formată din oameni foarte talentaţi şi suntem siguri că vom putea oferi  publicului nostru un sezon doi cel puţin la fel de bun ca primul.', a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.

in-deriva-2-marcel-iures-si-regizorii-constantin-popescu-si-adrian-sitaru

Picture 1 of 3

Marcel Iureș și regizorii Constantin Popescu și Adrian Sitaru (credit foto: Adi Marineci pentru HBO Romania).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare