; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hbo 1

În decembrie, HBO difuzează două seriale noi, interzise sub 18 ani!

16 November 2017

Din 8 decembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.00, HBO România are în grila de programe două seriale noi, americane, ambele produse în 2017 și ambele interzise sub 18 ani.

 

„Templierii'

Prima producție este „Templierii' / „Knightfall', despre care TVmania a mai scris aici. Serialul va veni la numai două zile după premiera din State, unde producția va fi difuzată de History SUA, din 6 decembrie.

„Templierii' se va concentra pe căderea și persecuția Cavalerilor Templieri, organizată de regele Philip (interpretat de Ed Stoppard). În centrul poveștii se va afla cavalerul Sir Landry (jucat de Tom Cullen), un războinic valoros, dar cam descurajat de eșecul templierilor în Țara Sfântă.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului:

 

„Prafuri'

Serialul „Prafuri' / „Snowfall', care a fost difuzat în această vară, în State, de FX, ne duce direct în Los Angeles-ul anilor ’80, în momentul în care traficul de droguri a început să schimbe viața locuitorilor. Din distribuție, fac parte actorii: Damson Idris, Carter Hudson, Emily Rios, Sergio Peris-Mencheta, Juan Javier Cardenas, Isaiah John.

Primul sezon are 10 episoade, plus pilotul, și s-a terminat pe 6 septembrie. Dar încă din 9 august, canalul FX a anunțat că se va face și al doilea sezon. Producția s-a bucurat de succes, reunind în fața televizoarelor în jur de 5 milioane de telespectatori pe episod. Primul episod a avut o audiență de 1.36 milioane de telespectatori, plasându-se în vârful clasamentului audiențelor pentru episoadele-pilot ale canalelor de cablu.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Prafuri' va avea premiera în State la începutul anului viitor.

Puteți vedea aici trailer-ul primului sezon:

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare