; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In culisele New Moon

18 May 2009

Continuarea la “Amurg” a incins Internetul cu povesti despre filmari, poze cu Robert Pattinson si Kristen Stewart tinandu-se de mana si zvonuri despre scenariu.

De cand in Vancouver au inceput filmarile la partea a doua din seria “Amurg”, site-urile de stiri si blog-urile fanilor sunt inundate de informatii si zvonuri despre “New Moon”/”Luna noua”. Chiar daca suntem convinsi ca pana la aparitia acestui numar al revistei vom mai afla cel putin 5 lucruri noi despre “New Moon” (inca asteptam sa ne lamurim cu privire la cantitatea de sampon necesara descalcirii frezei lui Robert Pattinson), am strans toate informatiile disponibile pana acum despre pelicula ce se va lansa in cinematografele romanesti pe 20 noiembrie.

Zvonuri si certitudini
Povestea din “New Moon” e cunoscuta fanilor care au citit cartea publicata in 2006. Pentru a o proteja pe Bella de propria familie, Edward se muta din Forks, iar iubita lui cauta sprijin alaturi de amicul varcolac Jacob. Edwarg e gresit anuntat ca Bella s-a sinucis si, distrus de veste, ii provoaca la lupta pe vampirii din puternicul grup Volturi. Toate aceste amanunte s-ar putea regasi sau nu in pelicula filmata acum in Canada, iar recenta pierdere a scenariului ar fi putut informa fanii ce si cum. Mai exact, o femeie din St. Louis a descoperit la gunoi scenariile pentru “New Moon” si un alt film (“Memoirs”), langa un hotel in care statea si actrita Anna Kendrick (care joaca in “New Moon”). Desi a fost tentata sa tina pentru ea paginile pline de secrete, femeia le-a inapoiat studioului de productie, care a recompensat-o cu locuri la premierele peliculelor. Si fanii n-au aflat nimic despre ce scene vor fi prezente in film.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare