; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Fodor, prezentatoarea asia express sezonul 4

În culisele „Asia Express”. Pe traseu, echipa emisiunii muncește cot la cot cu cei 18 concurenți

10 June 2021

Cel mai nou sezon „Asia Express' se filmează în această perioadă, iar toată echipa emisiunii de la Antena 1 lucrează cot la cot pentru un rezultat cât mai bun. Iată câteva detalii neștiute despre organizarea din timpul filmărilor.

În 2021, cei 18 concurenți de la „Asia Express', sezonul 4, vor parcurge un traseu ce trece prin Turcia, Georgia și Azerbaidjan. 

Cele 9 perechi dornice de aventură şi adrenalină sunt formate din Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora ei, Estera, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digitală.

 Vezi galeria foto >

Potrivit click.ro, acest reality-show nu este o încercare doar pentru concurenţi, ci şi pentru cei care fac parte din echipa extinsă „Asia Express' (formată din aproape 200 de oameni din România, dar și localnici din zonele unde au loc filmările show-ului). Astfel, una dintre echipe stă mereu alături de producătoarea Mona Segall şi prezentatoarea Irina Fodor, în timp ce alta lucrează înainte pe traseu. Și asta pentru că este nevoie de obținerea unor aprobări, iar cineva trebuie să poarte discuții în avans cu oamenii din oraşele în care vor ajunge concurenţii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by  (@asiaexpressromania)

Pe traseu merg permanent peste 200 de oameni

Pe lângă cele două echipe menționate anterior, o altă echipă – cea de-a treia – îi însoţeşte pe Oase şi pe Marius Damian, care merg înaintea concurenţilor pentru a filma şi a afla povestea diverselor obiective turistice și oraşe de pe traseu.

Ei sunt însoţiţi permanent de o gazdă locală, de cameramani şi de mulţi alţii, de la şofer la luminişti şi redactori.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by  (@asiaexpressromania)

Fiecare dintre cele 9 echipe este formată dintr-un grup de 5-6 oameni, câte un cameraman, uneori doi, un redactor care să le afle părerile la cald şi să le facă testimoniale, un şofer, un ghid local care să ajute la nevoie şi un asistent de producţie, mai scrie sursa citată.

E foarte important să avem cu noi o persoană care înţelege limba', povestesc concurenţii. De cele mai multe ori este foarte greu şi pentru cei din echipă să tragă cot la cot cu concurenţii, care sunt mereu pe fugă şi caută transport, cazare şi masă cu doar 1 euro pe zi, aşa cum cere formatul emisiunii.

Şi de data aceasta e greu pentru toate cuplurile, toţi s-au văitat că nu se aşteptau să aibă atâtea obstacole pe drum, iar Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, au avut parte chiar de mari surprize. O zi în Asia Express este cât un an la Bucureşti', a concluzionat Patrizia Paglieri, una dintre concurentele „Asia Express', sezonul 4.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by  (@asiaexpressromania)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare