Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

În ce relații a rămas Zanni cu foștii colegi de la „Survivor”. „Un om pe care nu aș mai dori să îl văd niciodată”

În ce relații a rămas Zanni cu foștii colegi de la „Survivor”. „Un om pe care nu aș mai dori să îl văd niciodată”

de Redactia Tvmania

Zanni a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de la „Survivor România” sezonul 2. Cu toate că, în timpul celor șase luni petrecute în Republica Dominicană, a intrat în conflict cu mai dintre concurenții din concurs, acesta a rămas până la final, preferatul publicului.

Fostul Faimos a dezvăluit recent în ce relații a rămas cu foștii colegi, scrie libertatea.ro.

„Nu știu cu cine am rămas în relații bune, acest lucru nu se vede a doua zi după ce s-a terminat competiția. Când ai succes, ai câștigat, vine toată lumea și te ia în brațe. Toată viața am învățat că sunt mulți oameni din interes în jurul fiecărui om. Unii joacă atât de bine, încât nu îți dai seama niciodată de acest lucru.

Mi s-a întâmplat de multe ori să am oameni alături care au renunțat la mine pentru că s-a stins sau s-a consumat ceea ce vedeau în mine.

Aparent, am rămas în relații bune cu Sebi și Cosmin Stanciu, dar vom vedea peste două luni, un an…”, a spus Zanni pentru revista VIVA!

„Un om pe care nu aș mai dori să îl văd niciodată este Elena. Atitudinea ei mi-a pus punct. Am crezut că am văzut mulți oameni perverși, mincinoși, ea a întrecut orice măsură. A vrut să mă zdrobească, să mă pună la pământ. Avea intenții malefice. În rest, nu am treabă cu nimeni”, a mai adăugat Zanni pentru sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton