Homepage  / Vedete româneşti

În ce proiect este implicată Loredana Groza după ce a renunțat la rolul de jurat X Factor: „M-a convins din start!”

În ce proiect este implicată Loredana Groza după ce a renunțat la rolul de jurat X Factor: „M-a convins din start!”
16

de Cristina Țapu,

Loredana Groza nu mai face parte din juriul emisiunii X Factor, însă agenda vedetei este cât se poate de plină. Iată în ce proiect va fi implicată celebra artistă. Va colabora cu îndrăgitul comediant Cătălin Bordea!

Loredana va juca într-un film de comedie alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea

Loredana Groza va interpreta un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea într-o comedie ce promite să aducă râsete în sălile de cinema. În filmul intitulat „Mentorii”, Loredana Groza va juca rolul fermecător al Sandrei Senzorial, al doilea mentor din povestea aceasta.

Filmările pentru acest proiect vor începe la 15 august, iar pelicula este programată să fie lansată în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025. Sandra Senzorial este un influencer de succes și expertă în spiritualitate, care va ghida personajul lui Cătălin Bordea, Johnny Baltă, pentru a găsi rapid echilibrul interior. Metodele sale includ sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea pietrelor prețioase.

loredana 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Personajul Sandra Senzorial este creat pentru a sublinia șarmul cuceritor al Loredanei și versatilitatea sa, cunoscute din numeroasele roluri pe care le-a interpretat în filme și seriale de televiziune. Acțiunea filmului este plină de momente amuzante și situații neprevăzute care vor contribui la umorul filmului, evidențiind talentul său actoricesc al Loredanei.

„Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipă fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postură inedită pe marile ecrane”, a declarat Loredana Groza.

Povestea filmului „Mentorii”

„MENTORII” spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moștenitor al celui mai mare imperiu financiar din țară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulțumit de superficialitatea fiului său, Dorin decide să îl dea afară din casă după ce acesta face un alt accident de mașină. Mai mult, îi cere lui Johnny să demonstreze în maxim șase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoștenit. 

Ajutat de sora sa Magda, Johnny crede că a găsit o soluție rapidă și ușoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoși trei influenceri de dezvoltare personală din țară. Aceștia sunt Flex Barbarul – mentorul de fitness și viață sănătoasă, Sandra Senzorial – mentorul de wellbeing și Robby Anonimul – mentorul de business și finanțe. 

Filmul MENTORII se află acum în faza de pre-producție, iar filmările vor începe în data de 15 august. Filmul va avea și scene care vor fi filmate la festivalul UNTOLD. Lansarea filmului în cinematografele din România va avea loc în prima parte a anului 2025. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton