Homepage  / Vedete româneşti

În ce își investește Cabral banii. „Am plătit ratele de la bancă, asta am făcut, în mare parte”. EXCLUSIV

În ce își investește Cabral banii. „Am plătit ratele de la bancă, asta am făcut, în mare parte”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Semne bune anul are... cel puțin, pentru Cabral, 2024 a început cât se poate de liniștit, cu un Revelion în familie. Însă continuă cu multă acțiune, căci la Pro TV tocmai ce a început al zecelea sezon din  „Ce spun românii”, iar prezentatorul TV este implicat și într-un proiect muzical, în timp ce prietenii săi apropiați, printre care și Irina și Răzvan Fodor, au investit într-un hotel. De ce nu s-a alăturat și el în această afacere?

DJ și MC. Dincolo de TV, Cabral face muzică. The HollyGood Gang este un proiect în care prezentatorul TV este DJ alături de alți doi prieteni, Mihai Faibox Ciupitu’ și Robert Nepotu’ Graur. În plus este și MC. Un proiect în care investește suflet, timp și bani.

Până la următoarele evenimente muzicale însă, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a profitat din plin de prima vacanță din 2024, alături de soția sa, Andreea Ibacka, și cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago.Cei patru au ajuns în Dubai, un loc pe care l-au mai vizitat de patru ori până acum.

Iată ce ne-a dezvăluit Cabral înainte de ajunge în Dubai…

Din ce ai povestit pe la TV, 2024 a început pentru tine cu o vizionare de artificii, din Berceni, și un after-party la cabana „Plăpumioara”. De ce ați optat pentru acest „program”?

A fost mai bine așa din toate punctele de vedere. Au stat și toți trei copiii împreună mai mult, am fost și noi mai relaxați și nici n-am pierdut nici 96 de ore prin trafic ca să ajungem pe undeva prin țară.

cabralIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Care a fost cel mai ieșit din tipare Revelion trăit de tine până acum?

Pentru mine Revelionul nu e o sărbătoare, e doar o ocazie. Așa că nu pot spune că m-am agitat vreodată din cale-afară să fac ceva megaultrasupergigauau.

Și tot din primele zile ale lui 2024, Pro TV a început să difuze un nou sezon al emisiunii „Ce spun românii”. Al 10-lea, mai precis. Care crezi că e punctul-forte al acestui format?

Bunul simț și lipsa unei agitații disperate după conținut și comedie. Lucrurile se întâmplă natural și normal, oamenii vin în studio să se distreze și am reușit să ținem limbajul întotdeauna curat și fără niciun fel de aluzie deplasată, astfel încât oamenii de-acasă pot urmări liniștiți alături de copiii lor.

Cum crezi că ar arăta viața ta fără niciun proiect pe TV? Ai mai avut pauze de genul, dar „microbul”…

În 25 de ani de carieră n-am prea avut pauze pe TV. Poate am avut norocul să știu să-mi aleg proiectele, poate că mi-am și făcut treaba bine, probabil am avut și noroc…

Iar microbul s-a tratat încă de la început. Când o si să fie… o să fie OK să nu fiu acolo, n-am avut niciodată FOMO (n.r. Sindromul se referă la frica sau la anxietatea pe care o simt oamenii activi pe platformele sociale în momentul în care, din varii motive, nu au acces la social media).

Prietenii tăi apropiați, printre care și nașii Fodor, își deschid hotel în Vama Veche. Tu de ce nu ai investit în afacerea lor?

Răzvi, Radu și Andrei, alături de soțiile lor, au investit nu într-un hotel ci… într-un hotel foarte frumos, Zen pe numele lui! Și le țin pumnii să meargă treaba, pentru că știu că se implică și că o să facă locul ăla și mai frumos. Eu… nu sunt bun la afaceri, stau cuminte pe treaba mea și-mi văd de lucrurile la care mă pricep.

Și în ce alte proiecte ți-ai investit banii până acum?

Am plătit ratele de la bancă, asta am făcut, în mare parte. Acum meșteresc la un proiect din zona muzicală, pe lângă trupa noastră The HollyGood Gang. Dar mai am de butonat, nu-i grabă…

The HollyGood Gang: Cabral Ibacka, Mihai Faibox Ciupitu’ și Robert Nepotu’ Grau

Dincolo de sănătate și fericire alături de familia ta, ce îți dorești cel mai tare în acest moment?

În afară de astea? Să reușesc să-i ajut pe cei pe care-i văd în belea. 

Și pe ce nu ai mai cheltui sume imense de bani?

Am realizat acum ceva vreme că nu e vorba de bani, nu acolo trebuie să cântărești… ci de fericire. Dacă ceva chiar te face fericit, nu contează cât costă, pentru că merită. Dar trebuie să te facă fericit, nu vorbim de mofturi și pofte. Pentru că dacă chiar te face fericit… nu contează cât muncești ca să strângi banii, nu contează cât tragi ca să ajungi acolo… 

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton