Homepage  / Vedete româneşti

În ce a investit Sânziana Negru banii pe care i-a câștigat la America Express. Concurenta s-a lansat în lumea afacerilor

În ce a investit Sânziana Negru banii pe care i-a câștigat la America Express. Concurenta s-a lansat în lumea afacerilor
26

de Cristina Țapu,

Sânziana Negru (36 de ani) și Laura Giurcanu (27 de ani) au obținut victoria în competiția „America Express” din 2023 și au primit un premiu în valoare de 30.000 de euro. După ce a încasat suma de la Antena 1, Sânziana a analizat opțiunile și a decis să investească banii într-o afacere. Iată detaliile!

În ce a investit Sânziana Negru banii câștigați la „America Express”

Prin urmare, vedeta, alături de încă doi prieteni, a decis să inaugureze un restaurant cu tematică mexicană, structurat pe trei etaje: etajele unu și doi găzduiesc barul și restaurantul, în timp ce etajul trei servește ca expoziție pentru obiecte de ceramică.

„Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa. Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, a povestit Sânziana Negru, pe pagina personală de Instagram, unde au apărut deja mai multe fotografii cu noul restaurant inaugurat de câștigătoarea de la America Express.

sanziana-negru-a-investit-banii-de-la-america-express-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Câți bani au primit Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru participarea la „America Express”

Cât au câștigat Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urma victoriei lor în „America Express” 2023? Prin câștigarea competiției, cele două vedete au obținut un premiu în valoare de 30.000 de euro, echivalentul a 15.000 de euro pentru fiecare dintre ele.

stefan-floroaica-si-sanziana-negru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 26

Cu toate acestea, conform speculațiilor din presa mondenă, pare că suma ar putea fi mai mare, deoarece se presupune că au primit 2.000 de euro (fiecare) pentru fiecare etapă, iar competiția a avut 10 etape în total. Astfel, suma totală ar putea fi de 20.000 de euro pentru fiecare. Adăugând cele două sume, rezultă o posibilă sumă de 35.000 de euro pentru fiecare dintre ele.

Sânziana Negru a mulțumit adversarilor din competiție pentru experiența pe care a trăit-o

Sânziana Negru a dorit să își exprime recunoștința față de ceilalți concurenți care au ajuns în semifinala și finala „America Express”, în special față de Aris și Alexia Eram, precum și față de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Câștigătoarea emisiunii a subliniat că a avut multe de învățat de la adversarii săi.

„S-a incheiat cea mai intensă, grea și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi REAL o echipă în orice. Vă mulțumim, Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi”, a scris Sânziana Neagu pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Sânziana Negru – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton