; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan avere

În ce a investit până acum banii Andreea Bălan. Câte proprietăți deține artista

14 April 2021

Andreea Bălan se află de 27 de ani în lumina reflectoarelor și de-a lungul carierei a avut foarte multe proiecte de televiziune și muzicale din care a reușit să strângă sume considerabile.

Artista a povestit în cadrul podcastului „Acasă la Măruță' că, deși din urma trupei Andre nu a rămas cu resurse financiare, tot ce a câștigat ulterior a preferat să investească în imobiliare. 

Andreea Bălan a devăluit  că deține mai multe proprietăți, o casă și două apartamente.

„Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente', a spus cântăreața.

„Deci în treaba asta cu imobiliarele, indiferent ce se întâmplă cu jobul, să mai aducă un venit pasiv copiilor', a completat Măruță.

„Da, așa e. Și atât. În rest, abia în ultimii ani am investit în mine. În show-uri, în ținutele de scenă, tot timpul am vrut să fie spectaculoase. Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața… uuu, ce bine! Ca un artist, trebuie să investesc', a mai adăugat cântăreața în vârstă de 36 de ani.

În prezent, Andreea Bălan e în proces de divorț cu George Burcea. Cei doi au împreună două fetițe, pe Ella și Clara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare