; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

29595180_2098937750121634_4138779814784415452_n

„În bucătărie cu Horia Vîrlan“, noua emisiune culinară de la Prima TV. Când va avea loc premiera

30 March 2018

Maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, va primi telespectatorii în bucătăria lui, în fiecare duminică de la ora 15.00, în cadrul unei noi emisiuni culinare marca Prima TV, În bucătărie cu Horia Vîrlan.

 

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și posesor al diplomei de Maestru în artă culinară', simpaticul Horia Vîrlan a reușit să devină, grație emisiunilor lui culinare de succes de la Prima TV, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Horia și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din copilărie, atunci când observa și fura secretele bunicii sale.

 

 

După zeci de episoade ale competiției culinare Mama mea gătește mai bine, a cărei jurat este, Horia Vîrlan va găzdui o nouă emisiune culinară, de data aceasta chiar în bucătăria personală. Din 1 aprilie, de la ora 15.00, în fiecare duminică, maestrul  Horia Vîrlan va împărtăși secretele bucătăriei și va oferi rețete gustoase, ușor de preparat de către telespectatori. „În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care dorește să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitații pe care îi are câteodată. Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toții în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puțin obișnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi ușor, relaxant, gustos și, nu în ultimul rând, ieftin' ne spune Horia.

În Duminica Floriilor, Horia va găti pește asezonat cu verdețuri de sezon și un desert excelent de post. Cu siguranță cei care vor urmări emisiunea vor fi ispitiți de aspectul mâncărurilor savuroase prezentate de Horia Vîrlan, dar și de poveștile cu aromă' plăcută din spatele fiecărui preparat, povești despre pasiune, tehnică și experiență. 

 

Urmăriți din 1 aprilie noua emisiune culinară, În bucătărie cu Horia Vîrlan, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00 – emisiunea perfectă pentru după-amiezele de duminică, care ni-l va prezenta pe maestrul Horia Vîrlan dintr-un unghi personal, oferindu-ne ocazia să îi ascultăm poveștile și să pătrundem în bucătăria lui.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare