; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia virlan si tatulici

„În bucătărie cu Horia Vîrlan” îl are invitat special pe Mihai Tatulici

11 October 2018

Duminică, 14 octombrie, de la ora 15.00 telespectatorii sunt așteptați să se așeze în fața televizorului și să învețe cât mai multe despre gătit de la un maestru în arta culinară, Horia Vîrlan. Invitat special este celebrul jurnalist Mihai Tatulici căruia Horia i-a gătit sote de ardei și roșii cu ouă ochiuri și brioșe de mămăliguță, o friptură de iepure marinat cu legume de toamnă iar ca și desert a pregătit o plăcintă cu iaurt, griș și coajă de lămâie.

 

Horia a dorit să împărtășească din secretele bucătăriei lui cu celebrul jurnalist Mihai Tatulici și ce și-au împărtășit cei doi și ce povești au depănat, telespectatorii vor vedea duminică, 14 octombrie, de la ora 15.00, la Prima TV.  (vezi aici video)

 

În bucătărie cu Horia Vîrlan este emisiunea în care  telespectatorii află cum să gătească simplu și ușor mâncăruri gustoase și, mai ales, secretele bucătăriei unui maestru în arta culinară. Astfel Horia Vîrlan este abordat dintr-un unghi personal iar privitorii au ocazia să-i asculte poveștile, să se uite în bucătăria lui, în cămara lui și în oalele lui pentru ca aceștia să poată învăța să servească celor dragi o cină sau o masă completă.

 

Nu ratați pe 14 octombrie un nou episod al emisiunii În bucătărie cu Horia Vîrlan, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la Prima TV.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare