; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grace Of Monaco (1)

În aprilie, FilmBox difuzează un maraton de filme de Paște și un serial nou

10 April 2020

În aprilie, FilmBox difuzează pelicule incitante, un maraton de filme bune de Paște și un serial nou, așa că aveți toate motivele să stați în casă și să le urmăriți! 

'Generation Um…' ('Generația Um') este o dramă independentă, scrisă și regizată de Mark L. Mann, cu Keanu Reeves, Adelaide Clemens și Bojana Novakovic. Filmul urmărește o zi din viața lui John și a celor două frumoase însoțitoare ale sale. 'Am primit scenariul de la producătorul acestui film și mi-a plăcut foarte mult, așa că am cerut să-l cunosc pe scenarist. L-am întâlnit pe Mark (L. Mann) și ne-am înțeles tare bine, așa că l-am întrebat dacă i-ar plăcea să joc eu personajul principal. Pur și simplu mi s-a părut un scenariu excepțional – cum era scris, contextul, cum era spusă povestea. De aceea mi-am dorit să mă implic în proiect', povestește Keanu Reeves. 

'Același lucru l-am simțit și eu față de scenariu, aceeași atracție. Chiar din paginile acelea, puteai să observi cât de complexe sunt personajele. Pentru mine ca actriță, asta era foarte interesant și incitant. Iar la audiții a fost foarte plăcut. Keanu era și el acolo, încă de la prima repetiție, ceea ce însemna că toată lumea din proiect era foarte dedicată și că vom face o treabă bună', mărturisește Adelaide Clemens. 

'Generation Um' ('Generația Um') este sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus. 

Și tot pe 11 aprilie, dar de la ora 23:00, la FilmBox Premium este programat 'The Wolf of Wall Street' ('Lupul de pe Wall Street'). Un film cu 5 nominalizări la Oscar, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey și Jean Dujardin. 

Bazat pe o poveste reală, filmul urmărește ascensiunea lui Jordan Belfort, un bărbat complet imoral a cărui lăcomie îl transformă dintr-un broker onest într-un infractor implicat în scandaluri de corupție și crimă. 'M-au fascinat subiectul și personajele. Filmul arată cumva doar o mică parte din ceea ce s-a întâmplat în realitate. Am încercat să înțeleg cum gândeau personajele, cum funcționează mintea lor. Am fost fascinat de ignoranța lor și am vrut să înțeleg de ce au ales acea cale. Jordan Belfort scăpase de foarte multe ori cu fața curată, și totuși își dorea și mai mult', este mărturia lui Martin Scorsese. 

Jane Fonda, Lindsay Lohan și Felicity Huffman vin la FilmBox duminică, 12 aprilie, de la ora 22:00, în 'Georgia Rule' ('Bunica-i șefa'). Rachel (Lindsay Lohan) este o adolescentă dintre cele mai rebele, așa că mama sa, Lilly, o trimite în singurul loc în care și-a jurat că nu va mai pune piciorul, ferma din Idaho a mamei ei, Georgia (Jane Fonda). Georgia nu este deloc o bunică blândă și trăiește după reguli stricte, lucru pe care-l cere oricui îi calcă pragul. 'Și în viața reală cred în respectarea regulilor. Așa că asta a dus la ceva confruntări între mine și Lindsay Lohan', povestește Jane Fonda. În timpul filmărilor, compania producătoare i-a trimis lui Lohan o scrisoare în care o atenționa pentru comportament neprofesionist. 'A întârziat într-o zi și m-am enervat și am ridicat vocea', mărturisește Fonda, care exceptând acest incident, a declarat că a fost o bucurie să fie parte din acest proiect. 

Tot pe 12 aprilie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium este programat filmul 'Parker', un thriller regizat de Taylor Hackford, cu Jason Statham și Jennifer Lopez. Filmul este adaptat după romanul 'Flashfire' scris de Donald Westlake. 'A fost interesant pentru mine, pentru că eu nu știam pe nimeni de pe platourile de filmare. Dar ne-am împrietenit foarte repede, iar cu Jason am avut o chimie foarte bună, așa că totul e ieșit perfect', povestește Jenifer Lopez. 

Din 14 aprilie, la FilmBox Premium începe și un nou serial. 'Hidden: First Born' ('Ascuns: întâiul născut')

este un thriller suedez, în regia lui Jonathan Sjoberg. Nimic nu este ceea ce pare în acest serial, unde secretele întunecate, identităţile necunoscute şi forţele supranaturale converg în Stockholm-ul din ziua de azi. 

'Am fost printre primii actori contactați pentru acest proiect. Întotdeauna am crezut că atunci când trebuie să se întâmple ceva important, se întâmplă pur și simplu. Așa a fost și în cazul ăsta. La acel moment, eram foarte preocupată de situația oamenilor străzii. Eram foarte tristă pentru ei, apoi am primit scenariul acestui serial care vorbește despre oameni care au suferit traume și care sunt marginalizați. Pentru a mine a fost o ciudată coincidență', povestește actrița Izabella Scorupco. 

Primele două episoade sunt marți, 14 aprilie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. 

În ziua de Paște, la FilmBox Premium avem un maraton de filme speciale: 'Grace of Monaco', 'Inferno' și 'Coco Before Chanel' sunt titlurile propuse începând cu ora prânzului. 

'Grace of Monaco' ('Prințesa Grace') este o dramă biografică regizată de Olivier Dahan, în scenariul lui Arash Amel.

Nicole Kidman are rolul principal, iar filmul a stârnit foarte multe controverse în rândul familiei regale. 'În timpul filmărilor, mi-am dat seama că aveam foarte multe în comun cu personajul. Nu în termeni de a fi prințesă. Ci în ceea ce privește cușca aurită și maternitatea versus cariera și responsabilitatea. Grace este foarte umană, asta m-a surprins foarte mult', spune Nicole Kidman. 'Grace of Monaco' ('Printețesa Grace') este în duminica Paștelui, de la ora 14:00.

Imediat după, de la ora 15:40, începe 'Inferno' cu Tom Hanks. Filmul este bazat pe romanul lui Dan Brown. 'Nu ai prea des ocazia să joci un personaj atât de puternic cum este Robert Langdon', spune Tom Hanks. 

Apoi, tot la FilmBox Premium, de la 17:40 începe 'Coco Before Chanel' ('Coco înainte de Chanel'), cu Audrey Tautou în rolul principal. '

Personajul Coco Chanel mă urmărea de câțiva ani. Mai primisem oferte pentru astfel de proiecte, dar nu m-a atras ideea de a filma un film biografic. Gândiți-vă că Chanel a trăit 87 de ani. Speram să se facă un film care să prezinte o perspectivă anume din viața ei, pentru că modernismul acestei femei m-a fascinat întotdeauna, spiritul ei și felul în care se raporta ea la femei. Așa că atunci când regizorul Anne Fontaine mi-a povestit perspectiva ei, am acceptat imediat rolul', povestește actrița. 

O altă propunere FilmBox pentru aprilie este 'The Executioner' ('Călăul'), luni, 27 aprilie, de la ora 23:30.

Morten Topsøe, avocatul ONU pentru drepturile omului, este trimis în Cambodgia pentru a prinde criminali de război. El se îndrăgostește de o femeie care la vârsta de 15 ani a fost călău. Topsøe este prins la mijloc între lupta pentru justiție și protecția celor pe care îi iubește. Filmul se bazează pe jurnalul scris de Svend Petersen. 

O altă propunere pentru aprilie este 'The Water Diviner' ('Promisiunea'), un film regizat de Russell Crowe în care acesta este și actor.

Producția este inspirată de romanul cu același nume. 'Să fii regizor este ca și cum te-ai uita după stele într-o noapte înnorată. Te îndepărtezi de toate sursele de lumină, privești cerul și vezi 50 de puncte de lumină. Un minut mai târziu vezi 100 și apoi 1000 și apoi 10000. Iar apoi dintr-o dată acest covor imens de lumini începe să capete sens', spune Russell Crowe. 'The Water Diviner' ('Promisiunea') este miercuri, 29 aprilie, de la 22:30, la FilmBox Premium

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare