; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Making of Show de seara cu Viorel Dragu 2

Comedy Central lansează o nouă emisiune 100% autohtonă. Cine este amfitrionul „Show de seară”

23 March 2017

Comedy Central aduce pe micile ecrane o producție 100% autohtonă, emisiunea de satiră „Show de seară'. Premiera are loc pe 3 aprilie, ora 20.00, la Comedy Central.

În fiecare luni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui de săptămâna trecută.

 Vezi galeria foto >
  • Amfitrionul show-ului va fi Viorel Dragu.
  • Primul sezon va avea 10 episoade de câte 30 de minute și va fi difuzat începând din 3 aprilie, în fiecare luni, de la ora 20.00.
  • „Show de seară' este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.
  • Echipa de scenariști și corespondenți care vor apărea în emisiune îi include, pe lângă prezentator, pe Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco.

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei.

De pildă, ce garanție are Catedrala Mântuirii Neamului și cum poate intra biserica în secolul XXI cu ajutorul unui profil pe Tinder sau al unui cont de Waze. Tot în glumă vor fi tratate și mașinile la mâna a doua, talent show-urile și viața în corporație.

„Noua emisiune are ca modele The Daily Show cu Trevor Noah și The Colbert Report cu Stephen Colbert, de pe Comedy Central, diferența fiind că emisiunea noastră este mai puțin politică. Ce aducem nou în genul ăsta de emisiuni este echipa mare de scenariști, majoritatea venind din stand-up comedy, nu din jurnalism.

Un alt plus ar fi faptul că emisiunea va fi filmată cu public live și, mai important de atât, este cu public «real», nu aplaudaci', a declarat Viorel Dragu, prezentator și coscenarist la noua emisiune Comedy Central România.

Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media, însă ei vor apărea începând cu al treilea episod al „Show-ului de seară'.

Viorel Dragu face standup comedy din 2004, inspirat fiind de Bill Burr, Patrice ONeal și Louis C.K. În afară de stand-up comedy, Vio performează și în show-uri de improvizație și a făcut parte din distribuția debutului regizoral al lui Dan Chișu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare