; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu

În această toamnă, “Apropo TV” se reinventează

01 October 2015

Apropo TV' se întoarce, duminică, 4 octombrie, de la 12.45, într-un format nou, mai dinamic și mai conectat atât la actualitatea românească, cu bunele și mai ales relele ei, cât și la trendurile internaționale în materie de jurnalism și comunicare. Umorul va fi esențial, ca de obicei în Apropo TV', iar retorica emisiunii va câștiga mult în concizie și dinamism. Ne așteaptă un sezon nou, cu conținutul variat, livrat în doze mai mici, dar mai intense.

Andi Moisescu

Prima modificare esențială va fi adusă rubricii „România care este', care începând din acest sezon va reuni oops-urile săptămânii comentate la foc automat de gazda emisiunii, Andi Moisescu.

Duminica aceasta, Amalia Năstase, Costi Diță, Amalia Enache, Moise Guran și Liviu Mihaiu împreună cu Andi Moisescu vor discuta despre câteva investiții făcute în stil pur românesc: biserica din secolul al XIII-lea cu termopane, azilul de bătrâni fără chiriași sau telescaunul de la Iași în valoare de 6.4 milioane de lei.

Tot săptămâna aceasta, Andi îi va avea invitați în platoul emisiunii pe regizorul Radu Muntean și actorul Iulian Postelnicu și vor discuta despre cel mai recent film românesc, „Un etaj mai jos'.

Deja consacratului serial „Next Gen', care reunește portrete de tineri muzicieni, cineaști, artiști plastici și chiar sportivi de performanță, i se va adăuga un nou segment, intitulat „Next Level', dedicat românilor creativi, cu inițiativă și idei originale, care fac parte din România noului val.

Tradiționalul segment dedicat publicității, intitulat acum „Ad Smile', va fi livrat într-un nou decor de Andi Moisescu și invitații săi, iar rubricile „Time Out', respectiv „Time Out 101' își vor lărgi aria de conținut și portofoliul de invitați.

Începând din acest sezon, clasicele materiale tematice centrale marca Apropo TV' se vor concentra exclusiv pe subiecte ample, de colecție, fiind prezentate într-o formulă episodică, mult mai dinamică, cu patru sau cinci invitați-comentatori la fiecare temă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare