; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Graţian şi Ruxandra sunt „Marii Câştigători”

16 December 2010

Primul sezon al reality-show-ului „Marele câştigător' s-a încheiat aseară. Câştigătorul premiului de 25.000 de euro (dar şi 10.000 de euro din partea unui sponsor) este cel mai tânăr concurent, bucureşteanul Graţian Stan.

.

În ultima ediţie a emisiunii, de la 20-30, s-a desemnat şi concurentul care a slăbit cel mai mult în afara campusului, Ruxandra Mengher.

Când a intrat în concurs tânărul avea 117 kg şi puţine lucruri în comun cu alţi tineri de vârsta sa, foarte activi şi determinaţi să guste cât mai mult din bucuriile vieţii. În prezent Graţian cântăreşte 68,3 kilograme.

Ruxandra Mengher a fost câştigătoarea premiului de 15.000 de euro concurând cu cei care au slăbit în afara campusului. Ruxandra a intrat în concurs cu 121,1 kilograme, iar în prezent greutatea ei este de 79, 3 kilograme.

După 77 de zile de luptă cu kilogramele, Flavia Dacin (care şi-a găsit şi dragostea în această competiţie), Graţian Stan, Veronica Marin şi Marius Fugaru reuşiseră să rămână în concurs. Veronica şi Graţian erau candidaţi siguri la Marele Premiu, în timp ce Flavia şi Marius aşteptau decizia telespectatorilor.

Iniţial, în concurs au intrat 20 de femei şi bărbaţi care au luptat în cadrul „Marelui Câştigător', care a fost prezentat de  Daiana Anghel, iar alături de concurenţi pe tot parcursul marii transformări au fost antrenorii Florin Uceanu şi Cori Gramescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare