; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania, editia trei (3)

În această seară, la „Survivor România”, se va disputa jocul pentru imunitate

21 January 2020

Cea de-a treia editie a reality-ului Survivor Romania' a adus a treia victorie consecutiva pentru Razboinici, concurentii echipei albastre au castigat detasat aseara in fata Faimosilor, cu scorul de 10 la 1. Miza jocului a fost uriasa, concurentii au luptat pentru un premiu important, un set de ustensile pentru pescuit, care ii vor ajuta pe castigatori sa isi procure hrana.

Inainte de a intra pe traseul sportiv, Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania', a oferit vestile mult asteptate despre starea de sanatate a lui Ruby, dupa ce a fost transportata, in toiul noptii, la unitatea de primiri urgente. Concurenta acuza dureri insuportabile, astfel ca echipa medicala a intervenit rapid pentru a-i acorda ajutor de specialitate. 

Ruby este bine, se afla sub tratament si sper sa va revedeti cu ea curand', a anuntat Dan Cruceru in editia de aseara Survivor Romania'. 

La finalul confruntarii sportive, Faimosii si Razboinicii s-au imbarcat in barcile care i-au dus pe insule, in jungla dominicana. Desi aflati la a treia infrangere, moralul Faimosilor este foarte ridicat si isi doresc sa isi ia revansa in fata adversarilor.

In editia din aceasta seara Survivor Romania', difuzata incepand cu ora 20:00, va fi disputat unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru imunitatea in fata eliminarilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare