; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jura_i iUmor

În această seară, la Antena 1, în premieră la “iUmor”: Mihai Bendeac foloseşte prima „carte verde”

09 March 2019

Sezon nou, reguli noi, asta şi-a dorit Mihai Bendeac de la cel de-al şaselea sezon al show-ului iUmor', difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1. Astfel, începând de acum, pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o 'carte verde', care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

 Vezi galeria foto >

Mihai Bendeac este primul care foloseşte acest avantaj, în momentul în care pe scenă îşi face apariţia Loredana, o tânără venită tocmai din Barcelona, care şi-a început cariera ca model, dar a revenit în România decisă să facă trecerea către stand up. „Eu aş vrea să scot o carte verde acum!', a spus Mihai, în momentul în care concurenta şi-a încheiat prestaţia pe scena „iUmor''. Ba mai mult, juratul a mers în culise, unde i l-a prezentat tinerei pe scenaristul show-ului, Andreas Petrescu, alături de care o va consilia pentru următoarea ei prestaţie pe scena iUmor'. „E vina ta, Mihai, dacă nu iese bine!', i-a mai spus concurenta.

Dacă va reuşi sau nu Loredana să îi convingă pe colegii de juriu ai lui Mihai Bendeac (deoarece juratul care foloseşte cartea verde îşi pierde dreptul de vot) că locul ei este în finala show-ului, rămâne de văzut în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Concurenții care primesc minimum două 'Thumbs up' vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor' va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare