; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Furtuna pe Bosfor

În această seară, Kanal D începe difuzarea serialului „Furtună pe Bosfor”

05 October 2015

Astăzi, 5 octombrie, la ora 20.00, începe „Furtună pe Bosfor', serialul în care îi vom revedea pe Erkan Petekkaya (actorul principal din „Trădarea' și „Dila') și pe Nurgul Yesilcay (actrița din „Dragoste și pedeapsă').

[Not a valid template]

Scenariul ne introduce încă de la primul episod direct în miezul intrigii. Două fetițe sunt schimbate la naștere printr-o eroare comisă de o asistentă medicală. În acest fel, destinele celor doi copii iau căi total diferite, iar anii trec fără ca nimeni să sesizeze greșeala din maternitate. Cansu și Hazal ajung la vârsta de 15 ani, fără a avea habar că viețile lor sunt rezultatul unei erori.

Un accident teribil face însă ca adevărul să iasă la iveală. Cansu e supusă unui test ADN în urma căruia părinții fetei află cu stupoare că aceasta nu este fiica lor. Cuplul înstărit format din Cihan și Dilara este zguduit de certuri din cauza acestei situații nefericite. Dilara refuză să accepte adevărul, iar Cansu află chiar din gura mamei ei că părinții care au crescut-o nu sunt părinții biologici.

În paralel cu drama familiei în care crește Cansu, se desfășoară cea a familiei în care a ajuns micuța Hazal. Gulseren este mama abandonată de soț, care își crește singura fiică, dintr-un venit modest. Femeia încearcă să iasă din cercul vicios al sărăciei și al certurilor zilnice cu cumnata sa, pe de o parte, și de cele generate de nemulțumirile lui Hazal, pe de altă parte.

O întâlnire providențială are loc între Gulseren și Cihan, într-un moment de răscruce pentru cele două familii…

Serialul va fi difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare