; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emre Kinay si Evrim Alaysa

În această seară, începe „Güneş”. Ce vedem în primul episod

08 August 2016

Noul serial turcesc, o impresionantă poveste de familie, va fi difuzat la Kanal D în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Emre Kinay si Evrim Alaysa

În această seară, de la ora 20.00, la Kanal D, va avea loc premiera serialului turcesc Güneş' (titlu original Gunesin Kizlari'), povestea impresionantă a unei femei nevoite să facă alegeri dificile, în dubla ipostază, de mamă și de iubită. Telespectatorii Kanal D se vor regăsi în poveștile eroilor principali și în trăirile acestora, în încercările pline de dramatism și emotie prin care vor trece de-a lungul serialului.

Actrița Evrim Alasya, interpreta personajului Güneş, este cunoscută fanilor serialului Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', în care a interpretat rolul sultanei-mamă în tinerețe. Tot în Suleyman Magnificul' a jucat și chipeșul actor Tolga Saritas (prințul Cihangir) pe care telespectatorii Kanal D îl vor revedea interpretând rolul lui Ali în Güneş'.

 

Un rol care i-a schimbat viața actriței din rolul principal

Și pentru că viața bate filmul', cei doi protagoniști din rolurile principale, actorul Emre Kinay, care îl interpretează pe Haluk Mertoglu, și Evrim Alaysa, cea care o întruchipează pe Güneş, trăiesc o poveste de dragoste și în viața reală. Pe platourile de filmare, aceștia par să își consume discret povestea de iubire, departe de ochii ziariștilor care îi vânează la fiecare pas.

Pentru Evrim Alasya, Güneş' a fost rolul care i-a schimbat viața. Frumoasa actriță care interpretează rolul unei mame iubitoare spune că această partitură actoricească a schimbat-o radical, scoțând la iveală instincte materne nebănuite.

Înainte de întâlnirea cu acest rol, nu îmi doream copii însă cu trecerea timpului, asumându-mi rolul matern din , am ajuns să vreau cu ardoare să trăiesc experiența de mamă și în realitate', spune actrița.

 

Ce vedem în primul episod

Gunesin (2)_Kanal D

O descoperim în primul episod al serialului pe Güneş (Evrim Alasya), o femeie de 35 ani, mamă a trei copii: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) și Selin (Hande Erçel), cu caractere total opuse, și Peri (Miray Akay), mezina familiei. Nimic nu pare să le tulbure fericirea. Cererea în căsătorie din partea renumitului om de afaceri Haluk Mertoglu (Emre Kinay) o surprinde pe Güneş. O încântă ideea acestui mariaj, dar o frământă faptul că fetele ei nu știu de existența lui Haluk. Iscoditoare, Nazli are niște bănuieli despre această relație secretă. Ele se vor confirma când presa va face publică cererea în căsătorie.

În ciuda tuturor problemelor create de Nazli, care e împotriva acestei relații, Haluk este hotărât să nu renunțe la femeia iubită. Omul de afaceri o invită pe Güneş împreună cu fetele ei la casa lui din Istanbul, pentru a le prezenta familiei. Însă decizia sa bruscă de a se căsători va întâmpina reticențe și în familia acestuia.

Nu ratați începând din această seară, de la ora 20.00, serialul Güneş', o poveste seducătoare despre alegeri dificile, dragoste imposibilă și iubire maternă.

 

În ceea ce privește Furtună pe Bosfor', filmările pentru următorul sezon vor continua în această toamnă în Turcia, urmând ca postul Kanal D să difuzeze noile episoade cât mai curând posibil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare