; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul X Factor

În această seară încep galele live: finaliștii X Factor sunt gata

05 December 2014

Începând de azi și până pe 26 decembrie puteți urmări galele live ale show-ului ajuns la cel de-al patrulea sezon.

juriul X Factor

Fiecare jurat își va susține cum știe mai bine concurenții (Delia se va ocupa de grupuri, Ștefan Bănică – de cei de peste 20 de ani, iar Horia Brenciu – de cei sub această vârstă).

„Pe 5 decembrie va fi prima emisiune live, în care îmi voi prezenta echipa, și fiecare moment al copiilor mei va fi un adevărat regal pentru telespectatori', a zis Horia.

Seară românească şi multe surprize în prima gală live „X Factor'   

Cei nouă finalişti aleşi de către juraţi la finalul bootcampului, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care telespectatorii îi vor descoperi chiar în această seară, vor intra într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu şi, bineînţeles, cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

În această seară, Monica Sannino, Adina Răducan, Cristian Goaie, Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Alex Florea, Trupa 69, Trupa Contrast, R-Twins, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care juraţii îi vor anunţa chiar în această seară, duc spectacolul la un alt nivel, în prima gală live a show-ului „X Factor', dedicată în întregime muzicii româneşti. Printre surprizele pe care echipa le-a pregătit telespectatorilor se numără un super recital Ştefan Bănică, dar şi câteva momente muzicale inedite, pe care nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată să le descopere.

Ștefan Bănică va interpreta în această seară melodia colegei sale de juriu, „Pe aripi de vânt', Delia îi va surprinde pe telespectatori cu piesa „Hello', a lui Horia Brenciu, în vreme ce acesta va face spectacol pe acordurile piesei „Toată lumea dansează', a lui Bănică.

Tot în această seară, juraţii vor putea fi descoperiţi într-o altă ipostază inedită, întrecându-se într-o cursă nebună, la bordul unor bolizi de lux, cu sute de cai putere. Cum vor evolua finaliştii, cine va rămâne în concurs şi cine îşi va lua << la revedere>> de la marele premiu, telespectatorii vor descoperi urmărind prima gală live „X Factor', în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare