; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorel si Bobita   Las Fierbinti

În această seară, în primul episod „Las Fierbinți” din sezonul 16: „Dacă prostia avea frișcă, Brânzoi era, și crema de vanilie era Robi!”

10 September 2019

În această seară, în primul episod Las Fierbinți din sezonul 16, Bobiță este tulburat de o concluzie la care ajunge după o zi grea. Supărat și îngândurat, cârciumarul se oprește acasă la Dalida și fumează țigară după țigară, fără să spună nimic. Singura care reușește să-l convingă să mărturisească ce are pe suflet este Aspirina. După câteva pahare de lichior, Bobiță își uimește consătencele cu problema pe care o are: suferă că nu are cu cine să vorbească și e înconjurat de proști. 

 

'Voi știți ce zi am avut eu? De dimineață, m-am certat cu Dorel, după care a venit Giani. S-au certat ăștia între ei, dar știi cum s-au certat? Chirăia ca proastele. Mai avea puțin și-și înfigea mâinile în păr. După aia a venit Gianina. S-a certat Gianina cu Giani, după care s-a certat și Dorel cu Gianina. Toată ziua au fost Celentano cu Firicel la mine și de n-au vorbit ăia toate prostiile. Să dea dracii! După aia a venit Robi, s-a certat și el cu Brânzoi. Ce or avea de împărțit, nu știu. Bă, vă spun, dacă prostia avea frișcă, Brânzoi era, și crema de vanilie era Robi. Pe cuvântul meu dacă mai știu ce să fac. Dacă nu o să mă vedeți pe mine cu cartea-n mână, vă spun. Mă apuc de citit, că altceva nu știu ce să fac!', le va spune Bobiță în această seară Dalidei și Aspirinei.  

 

Giani încearcă să facă o afacere cu Bobiță și să-l convingă să cumpere împreună ouă de maimuță de Madagascar, pe care le-a cumpărat cu 100 de lei de la Ardiles.  'Mă gândeam să nu le vând acum cât e ou, mai le țin un pic acolo și când face maimuță, vând direct maimuța. Și aia e! Maimuța e mai scumpă decât oul de maimuță.', îi va spune Giani lui Bobiță în seara asta. 

 

Cum va trece Bobiță peste această perioadă tulbure, dar și cum va reacționa când va afla că noua iubită a lui Dorel le-a golit casa, vedem în această seară, de la ora 20:30, în Las Fierbinți. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare