; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Triplusec

În această seară, gașca din „Triplusec” trece prin ultima aventură din acest sezon!

29 November 2018

Astăzi, de la 21:30, urmărim ultimele aventuri ale găștii din Triplusec, la finalul primului sezon al serialului. Vegheați de pe cealaltă lume de diriginta lor, Vlad, George, Nicu, Ștefan, Alina și Anda vor încerca să fie o echipă și să se sprijine unul pe celelălalt în momente cheie, așa cum au făcut-o de fiecare dată, chiar dacă soarta nu a fost întotdeauna prietenoasă cu ei.

 

Gata! Se termină primul sezon, s-ar putea să fie și singurul. Dar asta este viața noastră, niciodată nu știm ce urmează să ni se întâmple, asta ne stresează și de fapt ar trebui să ne relaxeze. Lucrurile se întâmplă cum se întâmplă, nu ai ce face. Eu sper că ați înțeles din acest serial că normalitatea este văzută ca o formă de ratare. Nu, copiii mei, nu este așa. Nu trebuie să fii excepțional ca să fii excepțional!', va spune diriginta.

 

În ultimul episod, George va afla că primul lui film a fost selecționat în cadrul Festivalului de Filme documentare est-europene de la Vișeul de Sus, iar juriul este încântat de producție și are șanse să câștige marele premiu. Singura problemă e că evenimentul e în câteva ore, iar el nu știa, pentru că invitația a ajuns de câteva săptămâni, dar Vlad, colegul lui de apartament, nu a verificat cutia poștală. George și cei cinci prieteni din echipa vor face tot posibilul să ajungă acolo. Drumul nu va fi simplu, ci plin de peripeții. De ce îl vor seda cei cinci pe George, dar și cum va încerca Vlad să schimbe roata ridicând mașina cu brațele, vedem în această seară, de la 21:30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare