; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dezbracatu

În această seară, Dezbrăcatu’ revine la „Cronica cârcotaşilor”

23 September 2015

Codruţ Kegheş intră în pielea lui Dezbrăcatu la doar o zi după ce partenerul său de pupitru, Şerban Huidu, şi-a (re)luat în serios rolul de Năşic.

Dezbracatu

Unul dintre cele mai aşteptate momente la început noului sezon de „Cronica cârcotaşilor' este revenirea, pe sticlă şi în pâine, a celebrului Dezbrăcatu. Momentul va avea loc chiar în această seară, la „Cronica cârcotaşilor', de la 20.15, la Prima TV!

Codruţ Kegheş are prilejul de a-şi prezenta personajul de la pupitru, pentru că ediţia de miercuri a emisiunii este găzduită de el şi de Şerban Huidu. Dezbrăcatu se întoarce cu un creier muuult mai odihnit, după mai bine de un an de pauză', aşa descrie prezentatorul revenirea personajului monden. Noutatea este că Dezbrăcatu va fi însoţit, în acest sezon, de Asistentele cu care fanii emisiunii au făcut cunoştinţă în primăvară, la „Cronica cârcotaşilor'.

La 12 ani de la prima apariţie în emisiune, personajul interpretat de Codruţ are misiunea de a se integra în piaţa actuală de vedete, piaţă care a cunoscut schimbări în anul în care a lipsit de pe sticlă'. Dezbrăcatu se întoarce unde îi este locul chiar azi, la 20.15, într-o nouă ediţie a „Cronicii cârcotaşilor', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare