; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurații MC

În această seară, concurenții „MasterChef” vor avea parte de prima probă în aer liber: o petrecere la piscină!

10 October 2019

Au demonstrat că sunt puternici și că fac față provocărilor în bucătăria MasterChef, dar în această seară se vor confrunta cu o probă surpriză: vor ajunge la o piscină, unde vor fi nevoiți să gătească pe echipe pentru o serie de invitați care se vor bucura de o petrecere în aer liber!  

 

După ce au obținut locurile 2 și 3 la proba de miercuri seară, Raluca Podea și Florentina David vor fi căpitanii echipelor, iar Dilly Chilly își va ajuta colegii fără nicio grijă pentru eliminare în urma câștigării probei de imunitate. 

Printre invitații lor de la piscină se vor numără Lora, Viviana Sposub, actorii din serialul Profu, Doru Tudoruț, Giani Kiriță, Andrei Stoica și mulți alții. Fiecare dintre ei vor avea așteptări ridicate de la concurenții MasterChef și vor aștepta cu mult entuziasm să deguste din preparatele pregătite de aceștia. La finalul zilei, invitații vor vota și vor stabili echipa câștigătoare. 

Într-o atmosferă de petrecere, concurenții vor fi nevoiți să gătească și să nu se piardă în atmosfera relaxantă! Cine va demonstra că poate coordona mai bine o echipă și să o conducă spre victorie și ce echipă va ajunge la eliminare, descoperim de la 22:30. 

Ediția MasterChef de miercuri seara a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 4.8 puncte de rating și 19.9 share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.3 puncte de rating și 9.7 share.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare