; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bake Off Romania   Amalia Enache & Nicolle Stanese

În această seară, Amalia Enache vine la “Bake Off România”

11 April 2016

Mai sunt șase concurenți în cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România și marele premiu de 25.000 de euro, iar luni, de la ora 22.00, la Pro TV, se vor confrunta cu una dintre cele mai mare provocări de până acum din cortul Bake Off România'. Deserturile internaționale celebre reprezintă tema ediției, iar cei trei jurați vor să vadă cum se descurcă Irina, Robert, Daniel, Erika, Mihaela și Adrian cu realizarea și adaptarea rețetelor internaționale.

Amalia Enache și Nicolle Stănese

Amalia Enache și Nicolle Stănese

Amalia Enache va veni în cortul bunătăților, pentru a le da concurenților tema probei de creativitate, un adevărat test de originalitate și bun gust. Cei trei jurați, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu, împreună cu Nicolle Stănese, gazda emisiunii, vor fi alături de concurenți pentru a-i încuraja, dar și pentru a decide cine merită să primească insigna de cofetarul săptămânii și cine vor fi cei trei concurenți propuși la proba eliminatorie.

Bake Off Romania (2)

Luni, de la ora 22.00, vom descoperi prin ce emoții vor trece concurenții, cum se vor descurca la proba tehnică ce nu va fi deloc ușoară, dar și cine va fi următorul concurent care va părăsi cortul Bake Off România'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare