; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

37632464 0 image a 33_1609864686972

În 2022 îl vom vedea pe Batman în trei variante

07 January 2021

Robert Pattinson (34 de ani), Ben Affleck (48 de ani) și Michael Keaton (69 de ani) vor intra, toți, în costumul lui Batman în 2022, informează dailymail.co.uk. 

 

Trei generații de actori îl vor întruchipa pe celebrul erou cu pelerină pe marele ecran. Robert Pattinson îl va juca pe Batman în filmul „The Batman', regizat de Matt Reeves, în care supereroul va avea și sarcini de detectiv și a cărui premieră americană și britanică sunt programate pentru 4 martie 2022. 

 

Ben Affleck și Michael Keaton vor juca rolul lui Batman, la vârste diferite, în pelicula „The Flash', care va fi lansată în Statele Unite și Marea Britanie pe 4 noiembrie 2022. Aceasta va fi regizată de Andrés Muschietti (care a semnat cele două pelicule horror de succes „It' și „It: Capitolul 2', inspirate de scrierile lui Stephen King). Filmul îl va avea ca erou central pe The Flash, care va fi interpretat de actorul de 28 de ani Ezra Miller. 

Acesta va fi The Flash și în miniseria de patru episoade intitulată deocamdată „Zack Snyder’s Justice League', care se va lansa în martie în Statele Unite și care îi va avea în distribuție pe Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Jeremy Irons, Jared Leto, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Ciarán Hinds, Diane Lane, Joe Manganiello, Connie Nielsen, J.K. Simmons și Robin Wright. 

Săptămâna trecută, Walter Hamada, președintele DC Films, a spus că există mai mulți Batman simultan în Earth 1 (Ben Affleck și Michael Keaton) și în Earth 2 (Robert Pattinson). „Nu cred că cineva s-ar fi așteptat la un asemenea concept de «multivers» pe ecran, dar publicul e suficient de sofisticat pentru a înțelege și, dacă filmele vor fi bune, îl vor captiva', a declarat acesta pentru New York Times. 

Recent, a circulat știrea că Michael Keaton, care l-a jucat pe Batman în „Batman' (1989) și „Batman se întoarce' (1992), regizate de Tim Burton, va avea propria lui franciză Batman, dar apoi a reieșit că deocamdată își va relua rolul doar în „The Flash'. 

Pe de altă parte, Ben Affleck a intrat în costumul eroului în „Brigada sinucigașilor' (2016), „Batman vs. Superman: Zorii dreptății' (2016) și apoi în „Liga dreptății' (2017), deși eșecul răsunător al filmului „Batman vs. Superman: Zorii dreptății' îl făcuse să declare că nu va relua niciodată rolul. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare