; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Marin

Salariul incredibil pe care Elena Marin, de la „Survivor România”, îl primea pe vremea când era asistenta lui Mihai Morar

07 July 2021

Elena Marin a intrat pe ultima sută de metri în competiția „Survivor România' de la Kanal D. Participarea sa în acest show poate însemna mai mult decât câștigarea marelui premiu. Faimoasa a trecut prin etape dificile de-a lungul carierei sale în TV.

În urmă cu 7 ani, mai exact în 2014, Elena Marin se angaja ca asistentă TV în cadrul emisiunii „Răi da buni', prezentată de Mihai Morar la Antena Stars până în 2020, când a fost scoasă din grilă. Faimoasa de la „Survivor România', a fost asistenta lui Morar până la finalul show-ului, însă salariul era unul modest.

De-a lungul anilor, Elena Marin și-a păstrat demnitate, seriozitatea și și-a făcut meseria cât a putut mai bine, cu toate acestea, se pare că Elena Marin făcea asta mai mult din pasiune, decât pentru latura fianciară, care lăsa mult de dorit. 

 Vezi galeria foto >

Ce salariu avea Elena Marin la Antena Stars

Conform unor surse citate de wowbiz.ro, Elena Marin câștiga lunar aproximativ 500 de euro. Acesta a fost salariul ei până la încheierea show-ului „Răi da buni'. Cu toate astea, faimoasa a sperat ca show-ul de la Kanal D, „Survivor România', să îi ofere mai multe posibilități atât financieare, cât și profesionale.  

Elena Marin a fost dansatoare de dans sportiv, iar de-a lungul anilor a cochetat cu televiziunea participand ca actriță în seriale precum :„Secretul Mariei', Burlacii sau „Spitatul de urgență'. Cariera de dansatoare a continuat în paralel, avâdn apariție în show-urile de televiziune de la Antena 1 sau TVR.

 

Astăzi la TV:

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare