; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Bâtlan

„Imperiul leilor” (Pro TV). Leii au investit aseară 750.000 de euro! Ce afaceri au atras atenția

18 March 2021

Leii au redeschis aseară porțile Imperiului și au fost gata să atace sau să se lase îmblânziți în vânătoarea pentru idei vizionare. Câțiva dintre antreprenori au plecat acasă așa cum au venit, însă unii dintre ei au reușit să primească finanțarea dorită.

 

Cei cinci lei, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, au cunoscut aseară povestea belgianului Antoine Dusenne, care a venit în fața lor cu o casă modulară. Propunerea lui i-a atras atenția lui Dan Șucu și a acceptat să investească 250.000 de euro pentru 30% din companie.

Delia Vasiliu și Flavian Dumitrescu sunt doi antreprenori din Brașov care construiesc bazine de plutire. Chiar dacă Mohammad Murad a luptat până-n ultimul moment să câștige business-ul, cei doi au mers mai departe cu Bogdan Micu și au primit o investiție de 200.000 de euro în schimbul a 29% din acțiuni.

Bogdan Hidan le-a propus investitorilor să construiască locuri de cazare în Munții Apuseni, într-o zonă în care el are deja dezvoltat un business cu sporturi extreme. Leul Mohammad Murad a acceptat propunerea lui, cu o singură condiție, procentul să fie decis în funcție de cum trage cu arcul la țintă. În urma jocului, cei doi au bătut palma pentru o investiție de 300.000 de euro în schimbul a 40%. 

Povestea lui Tudor Dîrvăreanu, un tânăr care în urmă cu zece ani a suferit un accident de mașină și a rămas paralizat, l-a emoționat pe Dan Șucu. Tudor și tatăl lui au venit în Imperiu pentru a cere o investiție într-un complex sportiv pentru persoanele cu dizabilități, pe care-l construiește lângă București. Dan Șucu i-a oferit o donație de 100.000 de euro, fără niciun fel de pretenție.

O nouă ediție Imperiul Leilor e programată miercurea viitoare, de la ora 20.30, la Pro TV. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare