; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela si Daniela Spanic

Împăcarea anului în lumea telenovelelor: Gaby şi Daniela Spanic îşi vorbesc din nou

26 September 2017

Surorile Gabriela şi Daniela Spanic (ambele de 43 de ani) au decis să îngroape securea războiului şi să-şi vorbească după 10 ani, anunţă telemundo.com.

Jurnaliştii de la emisiunea „Suelta la sopa' au fost martorii împăcării dintre cele două. „Sângele apă nu se face. Suntem gemene', a declarat Gabriela Spanic.

Ruptura dintre ele a avut loc în 2007, după ce Daniela a suferit un atac cerebral în timp ce era însărcinată. Ulterior, au avut loc certuri între ele şi neînţelegeri legate de bani, în primă instanţă, dar şi de faptul că Gaby nu s-a înţeles niciodată cu soţul Danielei, acuzându-l pe acesta că i-a bătut sora. Mai mult, atât de supărată ar fi fost Gaby pe Daniela că, la un moment dat, şi-ar fi dat mama afară din casă pentru că ţinea legătura cu ea. În ultimii ani, Gaby a revenit la sentimente mai bune şi a încercat să o contacteze pe Daniela: „Am sunat-o de multe ori, i-am dat mesaje. Am încercat pe toate fronturile'.

Întrebată în ce moment au decis să se împace, Gaby (pe care o ştiţi, printre altele, din telenovelele „Uzurpatoarea', „Stâpăna', „Emperatriz') a mărturisit: „Eu i-am trimis multe mesaje pe telefon. Şi am tot aşteptat un răspuns. Ea nu credea însă că sunt eu, aşa că am decis să-i trimit un mesaj vocal ca să înţeleagă că eu sunt cu adevărat cea care îi scrie. I-am zis că o iubesc. Atunci ea m-a sunat înapoi şi a acceptat să vorbim'.

Surprinse în momentul împăcării de cei de la „Suelta la sopa', Daniela a exlamat în faţa cuvintelor „te iubesc' spuse de Gaby: „Ce bine că suntem în viaţă!'.

După împacarea surorilor Spanic, mai rămâne ca şi Thalia să se împace cu sora ei, Laura Zapata, şi ne decalarăm fericiţi.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare