; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_1DSC8362

Imnul postului Happy Channel este “E tot ce vreau”

04 March 2016

Din 7 martie, Happy Channel începe să emită. Identitatea canalului va fi și mai bine subliniată de imnul propriu, care pune accent pe valorile promovate de către Happy Channel. Imnul stației se numește E tot ce vreau' și e interpretat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

_DSC8362

„Ne era dor să lucrăm într-un proiect atât de frumos. Piesa este una motivațională și sinceră, în ale cărei cuvinte se regăsesc persoane de toate vârstele!

Piesa este compusă de Mihai Postolache, un vechi prieten cu care am mai colaborat iar clipul a fost filmat de către Florin Costache.

În clip predomină albul, care semnifică puritatea, dar și idealurile pentru care luptăm și în care credem. Lumea ideală este însoțită și de cuvinte cheie, pe care Vlad le-a construit, iar iubirea este tema principală atât a piesei, cât și a videoclipului. A fost o zi lungă de filmare, ce-i drept, dar plină de entuziasm din partea tuturor!', au povestit Criss și Vlad.

DAF_4957

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor realiza împreună pentru Happy Channel un magazin COOLtural informativ, Happy Day', care va fi difuzat zilnic, de luni până sâmbătă, de la 23.50 la 00.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare