Homepage  / Vedete româneşti

Imagini spectaculoase de la nunta Ilonei Brezoianu. Gestul neașteptat făcut de mireasă în toiul petrecerii

Imagini spectaculoase de la nunta Ilonei Brezoianu. Gestul neașteptat făcut de mireasă în toiul petrecerii
19

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024. Evenimentul a fost unul restrâns, dar spectaculos. Ilona și Andrei au avut alături familia și prietenii apropiați. Iată imagini de la nunta Ilonei Brezoianu.  

Imagini de la nunta actriței Ilona Brezoianu 

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit civil, sâmbătă, 22 iunie 2024, la Primăria Sectorului 4 din București. Acum, cei doi au făcut și nunta. Ei s-au căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie 2024. Evenimentul a avut loc în Prahova, într-o locație specială, cu piscină, iar cel care s-a ocupat de organizarea nunții a fost Răzvan Babană, fost concurent la „Chefi la cuțite”. Decorul a fost unul spectaculos, iar lămâile au făcut parte din peisaj. Au fost lămâi pe mese, pe lângă piscină, pe tort. 

Ilona Brezoianu a arătat superb în ziua nunții. Ea a abordat un look natural, cu un machiaj lejer și părul prins într-o coadă. Rochia a fost simplă, dar atent lucrată și cu detalii superbe. Mirele a îmbrăcat un costum crem, la care a asortat încălțăminte lejeră. 

După slujba religioasă, care a avut loc într-un cadru special, nu în biserică, invitații s-au distrat pe cinste la petrecere. Ilona s-a dezlănțuit într-un mare fel și, ca un gest neașteptat, a profitat și de piscina pe care a avut-o restaurantul. Ea și soțul ei s-au aruncat în piscină, fiind urmați și de alți invitați. 

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat și mai multe persoane publice, prieteni de-ai actriței. Florin Ristei a și cântat la nuntă, iar la un moment dat a fost acompaniat chiar de către mireasă. Printre invitații, s-au mai numărat și Lia Bugnar, Marius Manole, stilistul Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, Nicolai Tand, Diana Munteanu și Radu Bucălae. 

N-am voce, mă doare tot corpul.. și abia aștept să vă arăt mai multe.. A fost minunat. Revin și cu o postare mai amănunțită pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis…”, a scris Ilona Brezoianu pe Instagram, în dreptul unei imagini de la nunta ei.

Ilona Brezoianu mireasaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Cine este soțul Ilonei Brezoianu

Soțul Ilonei Brezoianu este antrenor de schi și s-a obișnuit repede cu statutul pe care aceasta îl are, deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene.

Invitată la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, actrița a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a subliniat că este îndrăgostită până peste cap.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită” povestea aceasta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton