; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt scaun cu rotile

Imagini șocante cu Brad Pitt! Actorul a fost surprins într-un scaun cu rotile

16 April 2021

Imagini îngrijorătoare au apărut în presa tabloidă din Statele Unite. Deși are 57 de ani, actorul Brad Pitt a fost surprins de paparazzi într-un scaun cu rotile.

Fotografiile au fost realizate miercuri, 14 aprilie, însă abia acum au fost date publicității. Actorul a fost surprins la ieșirea dintr-un centru medical din Beverly Hills, însoțit de bodyguarzi și un asistent medical. 

Brad Pitt a fost greu de recunoscut din cauza hainelor pe care le purta. Brad Pitt era îmbrăcat în haine închise la culoare, un hanorac negru, glugă pe cap, pantaloni gri. Și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari și a purtat și mască de protecție.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Inside 9jaNewsBlog (@inside9janews)

Ce a pățit Brad Pitt

Surse citate de PageSix afirmă însă că actorul nu a pățit nimic grav. Acesta ar fi fost într-o vizită la medicul stomatolog pentru o extracție a unui molar de minte. 

„Nu a pățit nimic', a spus o sursă pentru PageSix. „E vorba de o lucrare la stomatolog'.

În ultimul timp Pitt nu a trecut prin episoade plăcute nici la nivel personal.  Angelina Jolie și fiul lui Brad Pitt, Maddox, au depus mărturie împotriva tatălui său în timpul bătăliei contencioase de divorț și custodie a cuplului – oferind o părere „nu foarte măgulitoare’ despre actor.

O sursă a dezvăluit, de asemenea, că Maddox vrea să-și schimbe numele în mod legal și să nu mai poarte numele lui „Pitt’ în acte, lucru pe care mama sa „nu îl susține’.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt’, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru’.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare