Homepage  / Seriale

Primele imagini din „Outlander”, sezonul 7, partea a doua. Când au premiera noile episoade

Primele imagini din „Outlander”, sezonul 7, partea a doua. Când au premiera noile episoade
7

de Roxana Mirea,

Au fost lansate primele imagini din „Outlander”, sezonul 7, partea a doua. Din fotografii, aflăm că Jamie (Sam Heughan) și Claire (Caitríona Balfe) s-au întors în Scoția. Iată când are premiera partea a doua din sezonul 7 al serialului „Outlander”. 

Primele imagini din Outlander, sezonul 7, partea a doua 

Sezonul 7, partea 2 din „Outlander” va avea premiera pe Starz pe 22 noiembrie, cu episoade noi disponibile săptămânal. În așteptarea noilor episoade, șase noi fotografii care ne arată cum Claire (Caitríona Balfe), Jamie (Sam Heughan) și gașca se întorc în Scoția pentru prima dată din sezonul 3.  

Continuând după prima jumătate a sezonului 7 din Outlander, fanii îi găsesc pe Claire, Jamie și tânărul Ian (John Bell) părăsind coloniile și ajungând în patria lor iubită: Scoția. Pericolele Războiului de Independență îi forțează să aleagă între a fi alături de cei pe care îi iubesc și a lupta pentru țara care a devenit noua lor casă. Între timp, Roger (Richard Rankin) și Brianna (Sophie Skelton) se confruntă cu noi dușmani și trebuie să lupte cu forțele care amenință să le despartă familia. Pe măsură ce loialitățile se schimbă și secrete dureroase ies la iveală, căsnicia lui Jamie și Claire este pusă la încercare mai mult ca niciodată.  

Primele imagini din Outlander, sezonul 7, partea a doua  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alături de Balfe, Heughan, Skelton, Rankin și Bell, din distribuție mai fac parte David Berry în rolul lordului John Grey, Charles Vandervaart în rolul lui William Ransom, Izzy Meikle-Small în rolul lui Rachel Hunter și Joey Phillips în rolul lui Denzell Hunter.  

În plus față de cele opt episoade rămase din sezonul 7, „Outlander” se află în prezent în producția celui de-al optulea și ultimului sezon, care va avea de 10 episoade. Serialul TV „Outlander” este inspirat de cărțile cu același nume ale Dianei Gabaldon. 

Primele imagini din „Outlander: Blood of My Blood” 

Au fost publicate primele imagini din „Outlander: Blood of My Blood”, mult așteptatul prequel al serialului de succes Starz, „Outlander”. Fotografiile ne oferă o imagine a celor două cupluri centrale ale serialului – părinții lui Jamie, Ellen Mackenzie (Harriet Slater) și Brian Fraser (Jamie Roy), și părinții lui Claire, Julia Moriston (Hermione Corfield) și Henry Beauchamp (Jeremy Irvine). 

Fotografiile fac aluzie la legătura dintre cele două cupluri. Ellen și Brian stau în picioare, îmbrăcați în tartan tradițional din Highland, ținându-se de mână, iar într-o altă imagine, ei împărtășesc un moment tandru. Imaginile cu Julia și Henry îi prezintă pe cei doi împărțind un drum cu mașina, precum și o îmbrățișare romantică. 

„Blood of My Blood” va urmări povestea de dragoste dintre Ellen și Brian în Scoția secolului al XVIII-lea, precum și relația Juliei și al lui Henry în Anglia din perioada Primului Război Mondial. Matthew B. Roberts, actualul co-showrunner al serialului „Outlander”, scrie prequel-ul și este producător executiv alături de Maril Davis. Autoarea cărților din seria „Outlander”, Diana Gabaldon, va fi, de asemenea, producător consultant. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton